Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔύο χρόνια φρενάρισε ο κορονοϊός τον Κλεάνθη Μανδαλιανό!

Δύο χρόνια φρενάρισε ο κορονοϊός τον Κλεάνθη Μανδαλιανό!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, είπε ότι δύο χρόνια φρενάρισε ο κορονοϊός το δήμαρχο και τη διοίκηση.

Ήταν σίγουρο πως η διοίκηση Μανδαλιανού θα προσπαθήσει να ρίξει στον κορονοϊό τα «κατορθώματά» της και την απραξία της, αλλά πρέπει να μας εξηγήσει που ακριβώς της έφταιξε ο κορονοϊός.

Σταμάτησαν να δουλεύουν οι εργάτες κατά την περίοδο της πανδημίας; Σταμάτησαν οι δουλειές; Τι έφταιξε ο κορονοϊός και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ούτε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, ούτε το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας; Γιατί την περίοδο του κορονοϊού, που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε μέσω τηλεδιάσκεψης, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε ούτε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να φτιάξει; Σε τι εμπόδισε ο κορονοϊός τη διοίκηση Μανδαλιανού να κάνει έστω μία μελέτη για την ανέγερση ενός σχολείου;

Ας αφήσει η διοίκηση Μανδαλιανού τα παραμύθια για τον κορονοϊό, γιατί είναι παραμύθια για παιδιά κάτω των 5 ετών. Και μόνο που προσπαθεί η διοίκηση να δικαιολογήσει τα «κατορθώματά» της με τον κορονοϊό, φανερώνει τι έχει να γίνει εάν επανεκλεγεί. Απλώς θα ψάχνει να βρει να φορτώσει κάπου αλλού αυτά που δεν θα κάνει και στην επόμενη θητεία.

Ούτε ο κορονοϊός, ούτε κανένας άλλος φρενάρισαν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό. Η διοίκηση Μανδαλιανού φρενάρισε μόνη της και μάλιστα με ένα πόδι πολύ βαρύ στο φρένο.

Κιμ. Ο.

Ο Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!
Χαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…
Υπάρχει τρόπος να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου Μανούκα και Αλεξανδρίδης;
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Μιας και οι Μανδαλιανοί έχουν τόσο πολλά λεφτά…
Πόσα χρόνια χρειάζεται για να μάθει πώς διαμορφώνεται ο χώρος για ένα ΚΕΠ;
Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;
Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ