Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!

Ο Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, είπε πολλές «ομορφιές», μεταξύ αυτών και την παρακάτω:

«Ούτε να κονομήσω θέλω. Δόξα τω Θεώ έχω να φάνε και τα τρισέγγονα μου. Δόξα τω Θεώ. Ξέρει ο Εύοσμος. Και ο Αντίνου ξέρει ο Γιώργος και όλοι ξέρουν. Λοιπόν, ούτε έχω ανάγκη απ’ τον μισθό. Ο Κλεάνθης τον μισθό τον τρώει εδώ και εκεί, τον διαθέτει εδώ κι εκεί. Άμα πας και τον παρακολουθήσεις θα καταλάβεις».

Τη συγκεκριμένη ομορφιά την είπε μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί για κάτι τέτοιο. Είχε προγραμματισμένο προφανώς να πει πως έχει λεφτά να φάνε και οι κότες, ώστε να καταλήξει ότι ο γιος του το μισθό του δημάρχου τον διαθέτει εδώ κι εκεί, ότι κάνει δηλαδή διάφορες αγαθοεργίες.

Κατά πρώτον, θα ιδρύσουμε σύλλογο πειναλέων και θα τρέχουμε πίσω από τους Μανδαλιανούς για να μαζεύουμε τους παράδες που τρέχουν από τα μπατζάκια τους. Σίγουρα κατ’ αρχάς θα χορτάσουμε και έπειτα ίσως να πλουτίσουμε κιόλας.

Κατά δεύτερον, αφού ο γιος του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού διαθέτει τον παχυλό μισθό του δημάρχου εδώ κι εκεί, γιατί δεν διέθεσε κι ένα μικρό μέρος του για να κάνει ένα τραπέζι στα παιδιά της φιλαρμονικής, αντί να διαλύσει τη φιλαρμονική;

Κατά τρίτον, όσοι δεν τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια τους και αποφασίζουν να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το κάνουν για το μισθό; Αυτό ισχύει και για τα μέλη της παράταξης Μανδαλιανού ή μόνο για τα μέλη των άλλων παρατάξεων;

Κατά τέταρτον, παρ’ όλο που ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός έχει λεφτά να φάνε και οι κότες, έχει τη δυνατότητα να μεγαλώσει την περιουσία του για να φάνε και οι πάπιες και οι χήνες. Μάλλον ο Αλεξανδρίδης και η Μανούκα θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να βγαίνει στα Μέσα Ενημέρωσης και να λέει τέτοιες «ομορφιές» έτσι ώστε ο γιος του να μείνει σίγουρα έξω από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Κιμ. Ο.

Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός εκτός από πολλά λεφτά έχει και τετράγωνη λογική!
Χαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…
Υπάρχει τρόπος να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου Μανούκα και Αλεξανδρίδης;
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Μιας και οι Μανδαλιανοί έχουν τόσο πολλά λεφτά…
Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;
Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ