Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά

Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, έδωσε στο δημοσιογράφο χαρτιά με έργα 13,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τα δημοσιεύσει.

Επτά μήνες πριν τις εκλογές η διοίκηση Μανδαλιανού δεν κατάφερε να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, δεν κατάφερε να λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας, δεν κατάφερε να ξεκινήσουν οι εργασίες βιοκλιματικής αναβάθμισης στα πάρκα Ελπίδας και Σμύρνης, δεν κατάφερε να της παραδώσουν το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, δεν κατάφερε να ξεκινήσουν την ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, δεν κατάφερε να μη ζούμε βουτηγμένοι στη δυσοσμία και στη ρύπανση των αιωρούμενων σωματιδίων PM10.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός αντί να δώσει απαντήσεις στα παραπάνω γεγονότα που βγάζουν μάτι, μοιράζει χαρτιά για τα 13,5 εκατομμύρια έργα που «ΘΑ» γίνουν στο δήμο, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε αφού η διοίκηση Μανδαλιανού μιλάει για τα εκατομμύρια που πήρε για έργα χωρίς να δίνει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των έργων. Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, όπως και ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, όπως και η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθούν με χαρτιά γεμάτα «ΘΑ» να κρύψουν την τραγική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει στο δήμο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί πίσω από 13,5 εκατομμύρια πράσινα άλογα να κρύψει το πάρκινγκ, το ΚΕΠ, το 24ο και το 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου, τα πάρκα Ελπίδας και Σμύρνης, τη δυσοσμία, τη ρύπανση. Η διοίκηση Μανδαλιανού προσπαθεί με τα χαρτιά να κρύψει τα χειροπιαστά. Αυτό από μόνο του είναι απόδειξη ότι δεν έχει κάνει τίποτα και επειδή δεν έχει κάνει τίποτα δείχνει χαρτιά αντί για έργα.

Κιμ. Ο.

Πόσα χρόνια χρειάζεται για να μάθει πώς διαμορφώνεται ο χώρος για ένα ΚΕΠ;
Ο Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!
Χαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…
Υπάρχει τρόπος να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου Μανούκα και Αλεξανδρίδης;
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Μιας και οι Μανδαλιανοί έχουν τόσο πολλά λεφτά…
Δύο χρόνια φρενάρισε ο κορονοϊός τον Κλεάνθη Μανδαλιανό!
Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ