Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι η παραίτηση του κυρίου Καϊτετζίδη όπως το ΘΕΠΑΝ

Και η παραίτηση του κυρίου Καϊτετζίδη όπως το ΘΕΠΑΝ

Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν παραιτείται γιατί, όπως γράφει σε επιστολή του προς την «Αγκίδα», δεν του έχει ζητηθεί να κάνει τέτοιο και αν του ζητηθεί θα το κάνει την επόμενη στιγμή.

Δηλαδή τι κατάλαβε ο κύριος Καϊτετζίδης από την επιστολή του κυρίου Ζυγά που αναγνώστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2022; Τι κατάλαβε ο κύριος Καϊτετζίδης από την παρακάτω φράση του κυρίου Ζυγά:

«Μετά τη δήλωση και ταυτόχρονα απόφαση του κυρίου Καϊτετζίδη, η οποία είναι απολύτως σεβαστή, να θέσει υποψηφιότητα με άλλη παράταξη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, έθεσε τον εαυτό του εκτός παράταξης και περιμένουμε από τον ίδιο να πράξει το αυτονόητο σύμφωνα με τον αξιακό πολιτικό κώδικα, τον οποίο είμαι σίγουρος ότι όλοι σεβόμαστε».

Δηλαδή τι πιστεύει ο κύριος Καϊτετζίδης ότι εννοεί ο κύριος Ζυγάς; Τι είναι το αυτονόητο που του ζητάει να πράξει; Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει το αυτονόητο που ζητάει ο κύριος Ζυγάς. Μόνο ο κύριος Καϊτετζίδης κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Τα ίδια ακριβώς με την υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) που ο κύριος Καϊτετζίδης δεν απαντά γιατί, αφού υπήρχαν έγγραφα που αποδεικνύουν πως το ακίνητο ανήκει στο δήμο, αντί να μιλήσει για τα έγγραφα μιλούσε για το λόγο του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄.

Ο κύριος Καϊτετζίδης προσβάλει τη νοημοσύνη μας ευθέως και με τρόπο απίστευτο, αλλά αφού αυτός πιστεύει ότι είναι ο σωστός τρόπος για να πορευτεί πολιτικά, ας το κάνει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και παίρνει την ευθύνη των πράξεών του.

Βασίλης Κιμ.

Περίσσευμα οι συμπολίτες μας που δεν εντάχθηκαν ακόμη σε κάποιο ψηφοδέλτιο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ