Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕύστοχο σχόλιο γονέα του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Εύστοχο σχόλιο γονέα του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης, ένας γονέας αντέδρασε πολλές φορές στα όσα έλεγε ο αντιδήμαρχος Παιδείας σχετικά με το ποιος φταίει που δεν ξεκινάει η ανέγερση του νέου σχολείου αλλά και για άλλα θέματα που συζητήθηκαν.

Προς το τέλος της συζήτησης ο γονέας έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο απευθυνόμενος σε όλους τους παριστάμενους και λέγοντας πως για όσα συμβαίνουν δεν φταίει κανένας άλλος παρά οι ίδιοι οι γονείς, γιατί αντί να είναι όλοι στη συγκεκριμένη συγκέντρωση ήταν μόνο λίγοι.

Είχε απόλυτο δίκιο ο γονέας. Σ’ ένα σχολείο με 17 τμήματα που θα έπρεπε στη συγκέντρωση να είναι παρόντες εκατοντάδες γονείς, ήταν παρόντες πολύ λίγοι και σίγουρα δεν ξεπερνούσαν τους 30. Αυτήν την κατάσταση βλέπει και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και η διοίκησή του και αντί να πιέσουν την κεντρική εξουσία για να αρχίσει άμεσα η ανέγερση του νέου σχολείου, μοιράζουν έγγραφα των Κτιριακών Υποδομών που λένε πως η ανέγερση πηγαίνει λίγο παρακάτω.

Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ