Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…

Χαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…

Είτε ο Μιλτιάδης Τασούλης κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως ακριβώς έχει δηλώσει, είτε τελικά κατέλθει με τη Μαρία Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός είναι χαμένος.

Εάν ο Μιλτιάδης Τασούλης κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός θα φορέσει χαλκά στη μύτη και θα τον περιφέρουν σαν αρκούδα στην πλατεία, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr.

Εάν ο Μιλτιάδης Τασούλης κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Μαρία Μανούκα, τότε θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η παράταξη της κυρίας Μανούκα και δεν θα έχει καμία πιθανότητα να επανεκλεγεί δήμαρχος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Χαμένος λοιπόν και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός. Το μόνο ζήτημα που άφησε σε εκκρεμότητα είναι ποιος θα κάνει τον αρκουδιάρη στην περίπτωση που ο κύριος Τασούλης κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν αναφέρθηκε η περίπτωση να κατέλθει ο Μιλτιάδης Τασούλης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, γιατί εκεί σίγουρα δεν τον θέλουν. Ο κύριος Τασούλης, παρ’ όλο που δεν είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει ελάχιστες απουσίες. Στην παράταξη Αλεξανδρίδη, λοιπόν, θα είναι εκτός συναγωνισμού και εκτός κλίματος, θα είναι, δηλαδή, εκτός τόπου και χρόνου!!

Β.Τριαντ.

«Εάν ο Μιλτιάδης Τασούλης είναι υποψήφιος δήμαρχος να μου περάσετε χαλκά στη μύτη»
Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;
Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ