Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…

Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…

Καταλάβαμε τελικά ότι ο κύριος Θανάσης Κοκονάς ευθύνεται που η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπορεί να λειτουργήσει επί 3,5 χρόνια το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού και επί 16 μήνες το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου.

Ο πατέρας του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός παραχώρησε συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr και είπε ότι είναι έγκλημα η απόφαση να μην παίρνει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, απόφαση που πάρθηκε με ευθύνη του κυρίου Κοκονά.

Τα ΕΛΠΕ είναι διατεθειμένα, σύμφωνα με τον πατέρα του δημάρχου, να μας δώσουν τα ωραία τους εκατομμύρια για να κάνουμε παιδικές χαρές, πάρκα, σχολεία, δενδροφυτεύσεις, γήπεδα, αλλαγές ταπήτων γηπέδων, αλλά ο δήμος δεν τα παίρνει εξαιτίας του Κοκονά.

Τα ΕΛΠΕ θα μπορούσαν να μας δώσουν χρήματα για να λειτουργήσουμε επιτέλους το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται εξαιτίας του άτιμου του Κοκονά, που βάζει τρικλοποδιές στα έργα που θα μπορούσε να κάνει η διοίκηση Μανδαλιανού με τα εκατομμύρια των ΕΛΠΕ κι έτσι ο κόσμος κατηγορεί τον Κλεάνθη Μανδαλιανό και τους συνεργάτες του για το πάρκινγκ και το ΚΕΠ αντί να κατηγορήσει τον Κοκονά. Αυτά που γράφονται στη συγκεκριμένη παράγραφο δεν τα είπε ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός. Μάλλον δεν τα σκέφτηκε. Τα γράφουμε για να τα πει στην επόμενη συνέντευξη που θα δώσει.

Στην επόμενη συνέντευξή του ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός ας κατηγορήσει επιπλέον τον Κοκονά γιατί δεν παραδίνεται το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, γιατί δεν ξεκινάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και γιατί δεν υπάρχει ούτε στα όνειρα η ανέγερση του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Ας πει ο κύριος Μανδαλιανός ότι όλα αυτά τα σχολεία θα ολοκληρώνονταν και θα λειτουργούσαν με ταχύτατες διαδικασίες, αλλά δεν λειτουργούν επειδή, εξαιτίας του Κοκονά, ο δήμος δεν παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ.

Καλά είναι όμως ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός στην επόμενη συνέντευξή του να πει και κάτι άλλο. Καμία παράταξη δεν θα αντιδρούσε στην ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου από τα ΕΛΠΕ, όπως είχαν υποσχεθεί στον τέως δήμαρχο Πέτρο Σούλα, σε αντικατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου που γκρέμισαν στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ και που είχε χτιστεί με χρήματα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, γιατί αυτό δεν αποτελεί χορηγία αλλά το χρωστάνε τα ΕΛΠΕ στο δήμο. Γιατί ο γιος του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού, ο κύριος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ούτε που συζητάει να συναντηθεί με τη διοίκηση των ΕΛΠΕ γι’ αυτόν το λόγο μαζί με τον Πέτρο Σούλα, όπως πολλές φορές του πρότεινε ο τέως δήμαρχος; Είναι ένας τρόπος να χαροποιήσει ο κύριος δήμαρχος τον πατέρα του που τόσο πολύ θέλει να πάρει τα εκατομμύρια των ΕΛΠΕ για να γίνουν έργα στο δήμο. Στα συγκεκριμένα εκατομμύρια, που είναι χρωστούμενα, κανείς δεν θα πει όχι!

Γ. Παπαδ.

Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;
Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ