Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;

Γίνεται να ασφαλτοστρώνεται η οδός 25ης Μαρτίου χωρίς την παρουσία του δημάρχου;

Ευτυχώς έδωσε συνέντευξη στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πατέρας του δημάρχου, και μάθαμε πως δεν είναι δυνατόν να ασφαλτοστρωνόταν η οδός 25ης Μαρτίου και να μην ήταν παρών ο δήμαρχος! Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μανδαλιανός:

«Όταν ένας Δήμαρχος ασφαλτοστρώνεται μια οδός όπως η 25ης Μαρτίου που διασχίζει το διαμέρισμα του Ευόσμου από την μια άκρη στην άλλη, δεν είναι παρών και κάθεται στο γραφείο του πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρεται για το έργο. Το να πάει να ελέγξει ότι γίνεται το έργο, γίνεται έργο είτε είναι ασφαλτόστρωση δεν είναι αυτονόητο να κάνεις ασφαλτοστρώσεις. Υπάρχουνε διοικήσεις που δεν κάνουν ούτε μία. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Υπάρχουν άνθρωποι που φύγανε από την πολιτική ιδιωτεύουνε, κάναν τι κάναν, κρύφτηκαν από τον λαό, τελειώσανε».

Τα παραπάνω ήταν η απάντηση του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού στο δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τις φωτογραφήσεις του δημάρχου στις ασφαλτοστρώσεις. Μάθαμε λοιπόν πως δεν μπορούσε να γίνει η ασφαλτόστρωση της οδού 25ης Μαρτίου χωρίς την επίβλεψη του δημάρχου. Ίσως ο δήμαρχος να μην έχει πια εμπιστοσύνη στην επίβλεψη του αρμοδίου αντιδημάρχου εξαιτίας της ελλιπούς ασφαλτόστρωσης της οδού Ανδρομάχης όπου ένα σημείο δεν ασφαλτοστρώθηκε γιατί υπήρχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Το ότι οι ασφαλτοστρώσεις δεν είναι αυτονόητες, κατά τον κύριο Μανδαλιανό, είναι στην κατεύθυνση να τις παρουσιάσει σαν μεγάλο κατόρθωμα, αφού η διοίκηση του γιου του δεν έκανε και τίποτα άλλο. Ασφαλτοστρώσεις, κάδοι σκουπιδιών, απορριμματοφόρα. Αυτά έχει να παρουσιάσει, αυτά παρουσιάζει ως κοσμογονία. Υπάρχει όμως έστω ένας δήμαρχος σ’ αυτόν το δήμο που δεν έκανε ασφαλτοστρώσεις; Άραγε υπάρχει τέτοιος δήμαρχος σ’ ολόκληρη την Ελλάδα; Και γιατί δεν μας λέει ο κύριος Μανδαλιανός το όνομά του; Από κομψότητα; Στη συνέντευξη στης οποίας την αρχή έκανε τέτοιαν επίθεση με τέτοιους χαρακτηρισμούς σε βάρος συνοδοιπόρου του στη διοίκηση Λαφαζανίδη, ξαφνικά ο κύριος Μανδαλιανός απέκτησε τακτ και δεν ήθελε να μας πει ποιοι δεν έκαναν ούτε ασφαλτοστρώσεις σ’ αυτό το δήμο.

Είναι σίγουρο πως οι αντίπαλοι του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη συνέντευξη του πατέρα του. Είναι σίγουρο πως με κάθε τέτοια συνέντευξη κόβει μονάδες από το γιο του και τις δίνει σ’ εκείνους.

Κιμ. Ο.

Πόσα χρόνια χρειάζεται για να μάθει πώς διαμορφώνεται ο χώρος για ένα ΚΕΠ;
Ο Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!
Χαμένος και στις δύο περιπτώσεις ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός…
Υπάρχει τρόπος να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου Μανούκα και Αλεξανδρίδης;
Ο Κοκονάς υπεύθυνος που δεν λειτουργεί το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου…
Έγκλημα η μη λήψη χορηγιών από τα ΕΛΠΕ κατά την άποψη του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού
Μιας και οι Μανδαλιανοί έχουν τόσο πολλά λεφτά…
Δύο χρόνια φρενάρισε ο κορονοϊός τον Κλεάνθη Μανδαλιανό!
Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί για έργα δείχνει χαρτιά
Έβγαλε όλη τη διοίκηση Μανδαλιανού άπειρη για να δικαιολογήσει το δήμαρχο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ