Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈπιασε τόπο η παρέμβαση Σωτηράκη για τα ΕΛΠΕ

Έπιασε τόπο η παρέμβαση Σωτηράκη για τα ΕΛΠΕ

Στη συζήτηση για την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στα ΕΛΠΕ, κατά την 24η Απριλίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, αντέδρασε, εκτός από την παράταξη Κοκονά, και ο Κώστας Σωτηράκης, πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού, παρά το γεγονός ότι ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα εκφράστηκαν θετικά για την επίσκεψη στα ΕΛΠΕ, παρά τις επί μέρους ενστάσεις που είχαν και εκείνοι.

Ο κύριος Σωτηράκης ρώτησε τον κύριο Αλεξανδρίδη, δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, τι θα πάει να κάνει η αντιπροσωπεία στα ΕΛΠΕ χωρίς να συνοδεύεται από ειδικούς επιστήμονες. Ο πρώην αντιδήμαρχος μάλιστα τόνισε ότι είναι σαν να πάει ο ίδιος σε μια οικοδομή που χτίζει ο κύριος Αλεξανδρίδης και να προσπαθήσει να καταλάβει αυτά που του λέει ο δήμαρχος, ενώ ο ίδιος δεν γνωρίζει από οικοδομές και κατασκευαστικά υλικά επειδή είναι ταχυδρομικός υπάλληλος.

Ο κύριος Σωτηράκης δεν κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του δημάρχου, αφού τελικά αντιπροσωπεία της διοίκησης του δήμου επισκέφτηκε τα ΕΛΠΕ. Η παρέμβαση όμως του κυρίου Σωτηράκη έπιασε τόπο, σε συνδυασμό με την αρνητική τοποθέτηση του κυρίου Κοκονά, κι έτσι καμία παράταξη της αντιπολίτευσης του δήμου δεν συνόδευσε τη διοίκηση στην επίσκεψη στα ΕΛΠΕ.

Η συγκεκριμένη συζήτηση δεν μεταδόθηκε από το κανάλι του δήμου στο youtube, παρ’ όλο που ήταν συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, αφού θεωρήθηκε από το προεδρείο ότι δεν χρειαζόταν να γίνει επίσημα, οπότε έγινε πριν την επίσημη έναρξη της συνεδρίασης.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του δήμου επισκέφτηκε τα ΕΛΠΕ παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο εάν δεν είχε μαζί του και την αντιπολίτευση.

Σ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποχώρησε από την επίσκεψη στα ΕΛΠΕ
Ξεκίνησε το «ξέπλυμα» των ΕΛΠΕ από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη
«Τα ΕΛΠΕ παραδέχτηκαν ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας»
«Στα δικαστήρια με τα ΕΛΠΕ δεν πήγε ο κύριος Αλεξανδρίδης αλλά πήγε στα ΕΛΠΕ»
Χωρίς την αντιπολίτευση στα ΕΛΠΕ η διοίκηση Αλεξανδρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ