Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεκίνησε το «ξέπλυμα» των ΕΛΠΕ από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ξεκίνησε το «ξέπλυμα» των ΕΛΠΕ από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Του Θανάση Κοκονά

Τελικά, όπως ακριβώς είχαμε τονίσει πριν από την επίσκεψη στα ΕΛΠΕ, η διοίκηση Αλεξανδρίδη δεν επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ επειδή νοιάζεται και κόπτεται για τη δημόσια υγεία.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ για να ξεκινήσει το «ξέπλυμα» των ΕΛΠΕ και την αναβάπτισή τους, προκειμένου να τα παραδώσει ως αθώα περιστερά στην τοπική κοινωνία.

«Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Για πρώτη φορά παραδέχθηκαν τα ΕΛΠΕ ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας», γράφει το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Μέρος του προβλήματος είναι τα ΕΛΠΕ; Δεν είναι το ίδιο το πρόβλημα; Και αν είναι μέρος του προβλήματος, ποια είναι τα υπόλοιπα μέρη του προβλήματος; Ποιος άλλος προκαλεί τη δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Υπάρχει άλλη βιομηχανία; Τι τραγικός τίτλος αθώωσης των ΕΛΠΕ είναι αυτός; Τι τραγική προσπάθεια επιμερισμού των ευθυνών της δυσοσμίας και σε άλλους μη κατονομαζόμενους φταίχτες είναι αυτή;

Όσον αφορά τη δήλωση του κυρίου Αλεξανδρίδη ότι δεν σταθήκαμε στο ύψος των ευθυνών μας και δεν συμμετείχαμε στην αντιπροσωπεία που επισκέφτηκε τα ΕΛΠΕ, θα τον παραπέμψω στα όσα έγραψε ο παρών στην επίσκεψη Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και τα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τις δηλώσεις του δημάρχου και το δελτίο τύπου του δήμου.

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη πήγε στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ για να ξεκινήσει την επιχείρηση ξεπλύματός τους και αθώωσής τους για τη δυσοσμία. Πήγε χωρίς την αντιπολίτευση, ενώ έλεγε ότι δεν πρόκειται να πάει χωρίς αυτήν. Πήρε μαζί του τους Εμπορικούς Συλλόγους θέλοντας να τους καταστήσει κομπάρσους στην αθώωση των ΕΛΠΕ. Δυστυχώς γι’ αυτήν και ευτυχώς για την κοινωνία, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποφάσισε να γίνει Πρωταγωνιστής προς όφελος των δημοτών και να καταγγείλει ότι «οι δηλώσεις των ΕΛΠΕ ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που διαπιστώνουν και μυρίζουν κάθε μέρα περίπου 30000 κάτοικοι (Ελευθέριο – Κορδελιό) αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας (106000)».

Ο Θανάσης Κοκονάς είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ