Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποχώρησε από την επίσκεψη στα ΕΛΠΕ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποχώρησε από την επίσκεψη στα ΕΛΠΕ

Γιάννης Σούλας: Η υγεία και η αναπνοή μας ΔΕΝ εξαγοράζονται ούτε με γηπεδάκια ούτε με χορηγίες

Ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Γιάννης Σούλας, που παραβρέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στην επίσκεψη στα ΕΛΠΕ, αποχώρησε, γιατί όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook «οι δηλώσεις των ΕΛΠΕ ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που διαπιστώνουν και μυρίζουν κάθε μέρα περίπου 30000 κάτοικοι (Ελευθέριο – Κορδελιό) αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας (106000)».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook του Γενικού Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Γιάννη Σούλα, είναι η παρακάτω:

«Πρόσφατα, με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού – ΕΜΣΕΚ και έπειτα από πρόσκληση που δεχθήκαμε ως σύλλογος από τον κ. Δήμαρχο, επισκέφτηκα τα ΕΛΠΕ.

Παρευρεθήκαμε στην συνάντηση με στόχο να ακούσουμε τί έχουν να δηλώσουν τα ΕΛΠΕ και να μεταφέρουμε τις αντιδράσεις μας τόσο από τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας όσο και από κάθε κάτοικο.

Συγκεκριμένα, στην “ξενάγηση” στου χώρους του εργοστασίου που ακολούθησε αποχωρήσαμε καθώς θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να είμαστε παρόντες.

Η επίσκεψή μας δεν ήταν σε καμία περίπτωση συναινετική και σίγουρα δεν ήταν ελεγκτική αφού ούτε τις ανάλογες γνώσεις έχουμε ούτε επιστήμονες είμαστε!

Όπως αναφέραμε και στον ίδιο τον Δήμαρχο, οι δηλώσεις των ΕΛΠΕ ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που διαπιστώνουν και μυρίζουν κάθε μέρα περίπου 30000 κάτοικοι (Ελευθέριο – Κορδελιό) αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας (106000).

Φυσικά και θα πιστέψουμε τις μύτες μας και την όσφρησή μας και όχι στατιστικά και αναλύσεις!

Η υγεία και η αναπνοή μας ΔΕΝ εξαγοράζονται ούτε με γηπεδάκια ούτε με χορηγίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ