Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕικόνες ντροπής με σπασμένα δέντρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εικόνες ντροπής με σπασμένα δέντρα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν οι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που πήγαν να ποτίσουν τα 58 δέντρα που φυτεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες στο πάρκο της Διαλογής.

Πάνω από δέκα δέντρα σπασμένα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Άγνωστοι αυτοί που τα έσπασαν, άγνωστα και τα κίνητρά τους.

Δυστυχώς, όπως πληροφορηθήκαμε από υπεύθυνη πηγή, σπασμένα δέντρα βρέθηκαν και σε άλλα σημεία του δήμου και όχι μόνο στο πάρκο της Διαλογής.

Δεν είναι δυνατόν ο δήμος να έχει από έναν δημοτικό αστυνομικό δίπλα στο κάθε δέντρο που φυτεύεται, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι κανένας ασυνείδητος δεν θα πάει να το σπάσει.

Είναι καθήκον και των πολιτών να περιφρουρήσουν το πράσινο και τα δέντρα που φυτεύονται. Είναι καθήκον των πολιτών να ειδοποιούν τις αρμόδιες αρχές όταν βλέπουν να βανδαλίζεται ένα δέντρο. Τα δέντρα δεν είναι απλά περιουσία όλων μας. Είναι οξυγόνο.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας δεν είναι δυνατόν να κλέβονται παγκάκια, να σπάζονται δέντρα και οι υπαίτιοι να μην λογοδοτούν για τις αντικοινωνικές πράξεις τους.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ