Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ»

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε η Ένωση Γονέων Καλαμαριάς:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Σε μια περίοδο που είναι ιδιαίτερα οξυμένο το στεγαστικό πρόβλημα και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης βάλει καθημερινά εμάς και τις οικογένειες μας, έρχεται η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία “λύνονται τα χέρια” των funds και των εταιρειών διαχείρισης δανείων για τη διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών. Μία απόφαση που αναιρεί και την τελευταία νομική σανίδα σωτηρίας χιλιάδων δανειοληπτών και ανοίγει το δρόμο ώστε χιλιάδες οικογένειες να χάσουν το σπίτι τους.

Η αλληλεγγύη είναι πλέον το μόνο όπλο που μας απομένει.

Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση, τη συνεργασία και την αντίληψη ότι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε την άδικη επέλαση που οδηγεί ανθρώπους στο δρόμο.  

Ήδη την Τετάρτη στις 22/2, μετά από αποφασιστική παρέμβαση δεκάδων ανθρώπων σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα Καλαμαριάς, αποτράπηκε έξωση μιας οικογένειας.

Ως Ένωση Γονέων συμμετείχαμε σε αυτή την παρέμβαση. Γιατί δεν θα ανεχθούμε γονείς και μαθητές να ζουν με τον φόβο μήπως διωχθούν από το σπίτι τους. Γονείς και μαθητές να κρυώνουν ή να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Δίνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται!

Καλούμε τα ΔΣ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους και να ενθαρρύνουν όποια οικογένεια έχει ανάγκη

ώστε να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936296728,  Μαυροπούλου Ελένη, Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων των Μαθητών της Καλαμαριάς»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ