Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Αλέξανδρος Μανδαλιανός εκτός από πολλά λεφτά έχει και τετράγωνη λογική!

Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός εκτός από πολλά λεφτά έχει και τετράγωνη λογική!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πατέρας του δημάρχου, δήλωσε πως έχει πολλά λεφτά.

Εκτός όμως από την εκπληκτική δήλωσή του για τα πολλά λεφτά που έχει, είπε και κάτι άλλο εκπληκτικό στο τέλος της συνέντευξής του. Είπε πως αυτοί που θα διαβάσουνε τη συνέντευξή του ας βάλουνε κάτω το μυαλό τους να σκεφτούνε αυτά που είπε και όσοι έχουνε αντίρρηση να πάνε να του το πούνε!

Δηλαδή ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός θεώρησε ότι είπε πολύ διαφωτιστικά πράγματα, τα οποία κανονικά πρέπει να έπεισαν όλους ώστε να στηρίξουν και να ψηφίσουν το γιο του και όποιοι έχουνε αντίρρηση γι’ αυτά που είπε να πάνε να του το πούνε.

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός προφανώς θέλει όσοι έχουν αντίρρηση να πάνε να του το πούνε για να κάνει έναν κόπο παραπάνω προκειμένου να τους πείσει πως είναι λογικό να μην μπορεί η διοίκηση του γιου του να διαμορφώσει επί 17 μήνες μέχρι τώρα το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ.

Είναι προφανές πως ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, εκτός από τα πολλά λεφτά του, διαφημίζει και την τετράγωνη λογική του. Η ελπίδα των κατοίκων του δήμου είναι να δώσει σύντομα ξανά συνέντευξη ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός, ώστε να τους μοιράσει λίγη από τη λογική του για να δουν το φως τους.

Σ’ αυτό το δήμο άλλοι διαφημίζουν τη χορευτική τους ικανότητα στη ζεμπεκιά, άλλοι διαφημίζουν την επαγγελματική τους επάρκεια, άλλοι διαφημίζουν την τετράγωνη λογική τους και τα πολλά τους λεφτά, αλλά το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας και το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Κιμ. Ο.

Ο Αλέκος Μανδαλιανός έχει λεφτά για να φάνε και οι κότες!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ