Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αλήθεια είναι ότι δεν χάθηκε κανένα παιδί στην παρέλαση Κορδελιού Ευόσμου

Η αλήθεια είναι ότι δεν χάθηκε κανένα παιδί στην παρέλαση Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Φεβρουαρίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου περιέγραψε το μπάχαλο που επικράτησε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και στηλίτευσε το γεγονός πως η διοίκηση του δήμου τα βρήκε όλα καλά.

Η Μαρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε σε όλα εκείνα για τα οποία μίλησαν στην «Αγκίδα» και γονείς μαθητών που πήραν μέρος στην παρέλαση, για το γεγονός ότι τα παιδιά διάνυσαν μεγάλες αποστάσεις, για το γεγονός ότι έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Η Μαρία Πασχαλίδου ολοκλήρωσε την αναφορά της στην παρέλαση επισημαίνοντας πως βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν χάθηκε κανένα παιδί. Σαφής η ειρωνεία της κυρίας Πασχαλίδου και μικρή είναι για την περίσταση.

Είναι αλήθεια πως δεν χάθηκε κανένα παιδί και ίσως γι’ αυτό είναι χαρούμενη η διοίκηση Μανδαλιανού. Η διοίκηση Μανδαλιανού, με την εικόνα που έχει δείξει, θα ήταν ευχαριστημένη και θα έλεγε πως η παρέλαση ήταν πετυχημένη ακόμα και αν στις τηλεοπτικές μας οθόνες εμφανίζονταν φωτογραφίες μαθητών που χάθηκαν στην παρέλαση και αναζητούνται.

Ο κύριος δήμαρχος έκρινε την τοποθέτηση της Μαρίας Πασχαλίδου ως φθηνή αντιπολιτευτική τακτική. Προφανώς ίδια είναι η κρίση του και για τους γονείς οι οποίοι είπαν ακριβώς τα ίδια με τη Μαρία Πασχαλίδου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Κιμ. Ο.

«Παρέλαση απόλυτο μπάχαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»
Περί της διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Γιατί παρέλασε άλλος Σύλλογος μπροστά από την «Παναγία Κρεμαστή»;
Ο δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον παραγκωνισμό του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου
Δήμος ενός κατώτερου Θεού επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ