Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Παρέλαση απόλυτο μπάχαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

«Παρέλαση απόλυτο μπάχαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Περί της διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»:

«Σημείο συνάντησης για τους μαθητές 50 περίπου σχολείων και τους γονείς τους που τα έφεραν μέχρι εκεί, ένα και μόνο σταυροδρόμι! Έψαχνες να βρεις το σχολείο σου, τους συμμαθητές και δασκάλους των παιδιών σου μέσα στο χάος. Προχωρούσες κρατώντας τα παιδιά σου από το χέρι, προσπαθώντας να μην σπρώχνεις άλλα παιδιά και γονείς που είχαν κατακλύσει κάθε σπιθαμή του δρόμου και των πεζοδρομίων. Με τα κινητά τηλέφωνα προσπαθούσες να εντοπίσεις άλλους γονείς για να μπορέσεις να προσεγγίσεις. ΜΠΑΧΑΛΟ!

Και επιτέλους βρήκες το σχολείο σου. Πώς να αφήσεις τα παιδιά σου μέσα σε αυτή την αναρχία και να φύγεις να πας στο τέρμα της παρέλασης;

Επιχείρησα να περπατήσω στο πεζοδρόμιο κατά μήκος της διαδρομής αλλά ήταν αδύνατο. Έπρεπε να σπρώχνω τον κόσμο στα πεζοδρόμια ή να βαδίζω μέσα στο δρόμο ενοχλώντας την παρέλαση. Αποφάσισα να ανέβω στην πρώτη παράλληλο της Μ. Αλεξάνδρου για να φτάσω γρήγορα στο τέρμα, στη Νυμφαίου. Εκεί ήταν πάρα πολύς ο κόσμος και έτσι γύρισα στο ύψος της Μαιάνδρου (πάλι από την πρώτη παράλληλο) για να μπορέσω να δω τα παιδιά μου να παρελαύνουν και να βγάλω και φωτογραφίες.

Τα κατάφερα!

Και πάλι ανέβηκα στην παράλληλο της Μ. Αλέξανδρου, τρέχοντας, να φτάσω στη Νυμφαίου. Εκεί ΠΑΝΙΚΟΣ! Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα! Τα σχολεία δεν σταματούσαν στη Νυμφαίου όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά στην 28ης Οκτωβρίου. Έψαχνα να βρω τα παιδιά μου… τα βρήκα στην 28ης Οκτωβρίου.

Μπορεί οι επισκέπτες της παρέλασης να την απόλαυσαν αλλά οι γονείς των μαθητών ΜΟΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ!

Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ