Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερί της διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Περί της διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στις 17 Οκτωβρίου 2022, η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας ενημέρωνε τα σχολεία με έγγραφό της για τον τρόπο διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2022. Στο έγγραφο αυτό τονιζόταν πως την παρέλαση θα ανοίξει η Φιλαρμονική του δήμου και θα ακολουθήσουν η ένδοξη Ελληνική Σημαία και τα τμήματα της Εθνικής Αντίστασης.

Ούτε Φιλαρμονική του δήμου υπήρχε, ούτε τμήματα της Εθνικής Αντίστασης παρέλασαν, αλλά αυτά είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά της ανοργανωσιάς της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Γονείς μαθητών κατήγγειλαν στην «Αγκίδα» πως η παρέλαση ήταν πραγματικό μπάχαλο. Στο σημείο που συγκεντρώθηκαν οι μαθητές με τους γονείς τους για να ξεκινήσει η παρέλαση επικράτησε πραγματικό χάος.

Πολλοί γονείς αναγκάστηκαν να περπατήσουν πλάι στα παιδιά τους ώστε στο τέλος της διαδρομής να μπορέσουν να πάρουν τα παιδιά τους. Περίπτωση να περπατήσουν στα πεζοδρόμια δεν υπήρχε αφού σε μεγάλο μέρος της διαδρομής αυτά ήταν μικρά και κατάμεστα από κόσμο. Στο τέλος της διαδρομής της παρέλασης οι γονείς καταγγέλλουν πως στην κυριολεξία έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Η διοίκηση του δήμου σίγουρα είδε μια τέλεια οργανωμένα παρέλαση. Μπορεί κανείς να συμφωνήσει με τη διοίκηση και να δει την παρέλαση τέλεια, μπορεί μάλιστα, αν θέλει, να δει πως την παρέλαση άνοιξε η Φιλαρμονική του δήμου και τα τμήματα της Εθνικής Αντίστασης. Μπορεί αν θέλει να δει επίσης πως, εκτός από τα τμήματα της Εθνικής Αντίστασης, παρέλασε και λόχος Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Α.Π.

«Παρέλαση απόλυτο μπάχαλο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ