Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμος ενός κατώτερου Θεού επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού

Δήμος ενός κατώτερου Θεού επί δημαρχίας Κλεάνθη Μανδαλιανού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Νοεμβρίου 2022, η διοίκηση του δήμου ρωτήθηκε από το Δημοτικό Σύμβουλο Θανάση Κοκονά εάν είναι ευχαριστημένη από την εικόνα της μπάντας που επιλέχθηκε από τη διοίκηση του δήμου να αντικαταστήσει τη Φιλαρμονική του δήμου κατά την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σταυρίδη, ήταν ξεκάθαρη. Ο κύριος Σταυρίδης είπε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε και θα αναζητηθεί λύση με τη μπάντα.

Και στο ζήτημα αυτό ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός αποφάσισε να «καπελώσει» τον κύριο Σταυρίδη, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος από την μπάντα.

Στην παρέλαση που θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος, όταν καθιερώσει επέτειο για την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο, μπορεί να χρησιμοποιήσει όποια μπάντα θέλει. Μπορεί αν θέλει να μην χρησιμοποιήσει και μπάντα. Μπορεί, αν θέλει, να βάλει ορισμένους να κοπανάνε τενεκέδες. Στις επίσημες όμως εκδηλώσεις του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να επιβάλει ό,τι θέλει, επειδή έτσι του αρέσει.

Ο κύριος Μανδαλιανός να φροντίσει να φτιάξει τη Φιλαρμονική του δήμου, την οποία διέλυσε. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος αντιγράφοντας τον τρόπο που μικρά χωριά κάνουν τις παρελάσεις τους με ιδιώτες μουσικούς. Δυστυχώς όμως ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας έχει καταντήσει δήμος ενός κατώτερου Θεού επί της δημαρχίας του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Σ.

Ο δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον παραγκωνισμό του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ