Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί παρέλασε άλλος Σύλλογος μπροστά από την «Παναγία Κρεμαστή»;

Γιατί παρέλασε άλλος Σύλλογος μπροστά από την «Παναγία Κρεμαστή»;

Κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, πέραν της ανοργανωσιάς και των προβλημάτων που φαίνονταν δια γυμνού οφθαλμού, παρατηρήσαμε και κάτι πολύ περίεργο.

Μπροστά από το Σύλλογο Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» παρέλασε άλλος Σύλλογος ενώ η σειρά των Συλλόγων καθορίζεται από το έτος ιδρύσεώς τους.

Είναι να αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο η διοίκηση Μανδαλιανού προέβη σε μια τέτοια ενέργεια! Με ποιου εντολή ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» βρέθηκε δεύτερος πίσω από άλλο Σύλλογο, ο οποίος μάλιστα ιδρύθηκε πάρα πολλά χρόνια αργότερα;

Μήπως και αυτή η ενέργεια είναι εμμονή κάποιου, αντίστοιχη της εμμονής συστέγασης του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και του στοιβάγματος των μαθητών τους σε ένα κτήριο;

Περιμένουμε να ακούσουμε την απάντηση της διοίκησης Μανδαλιανού, η οποία προφανώς προσπαθεί να δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα πέραν των προβλημάτων που δημιούργησε με τον τρόπο που αποφάσισε και με τον τρόπο που οργανώνει την ενιαία παρέλαση.

Από εδώ και πέρα δεν θα καθορίζεται η σειρά που παρελαύνουν οι Σύλλογοι από το έτος ιδρύσεώς τους, αλλά αυτό θα είναι απόφαση της διοίκησης του δήμου ανάλογα… ;! Το «ανάλογα» ας μας το απαντήσει ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ