Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕ όχι να μιλάτε εσείς για κουτσομπολιό κύριε Σταυρίδη

Ε όχι να μιλάτε εσείς για κουτσομπολιό κύριε Σταυρίδη

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, για το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Η Τεχνική Υπηρεσία δεν είχε 300 ευρώ για το άγαλμα του Παύλου Μελά!»:

«Σας ευχαριστώ για τα καλά-ε ι ρ ω ν ι κ ά σας λόγια!

Δεν τρώγεστε με τίποτε!

Έχετε καταντήσει να έχετε προτεραιότητα το κουτσομπολιό και την ειρωνεία!

Δώσαμε 300 ευρώ από την σχολική επιτροπή, γιατί στις εθνικές γιορτές συμμετέχουν οι μαθητές μας και καταθέτουν στεφάνια στο άγαλμα.

Η αντιδημαρχία παιδείας έχει δώσει οδηγίες στους διευθυντές να μην ζητούν χρήματα από τους γονείς.

Οι σχολικές επιτροπές δίνουν χρήματα στα σχολεία».

Το σκεπτικό του κυρίου Σταυρίδη για το λόγο που χρηματοδότησε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή την αποκατάσταση του αγάλματος του Παύλου Μελά πραγματικά είναι από άλλο πλανήτη. Με αυτή τη λογική, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή μπορεί να χρηματοδοτήσει την ασφαλτόστρωση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί εκεί κάνουν παρέλαση οι μαθητές. Τι σχέση έχει το τυρί με τα αυτιά του γαϊδάρου; Το τυρί γίνεται με γάλα και τα αυτιά του γαϊδάρου είναι μεγάλα!

Αλλά ε όχι να μιλάτε εσείς κύριε Σταυρίδη για κουτσομπολιό και να καταλογίζεται τέτοια πρόθεση στην «Αγκίδα». Εσείς που κοινοποιήσατε την ανάρτηση του κυρίου Ταξίδη, η οποία αναφερόταν σε έναν νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο και μας ενημέρωνε πως κάποιος συγγενής του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος. Αυτό λέγεται κουτσομπολιό κύριε Σταυρίδη και μάλιστα της χειρίστης μορφής κι όχι η κριτική που ασκεί η «Αγκίδα». Ε όχι λοιπόν εσείς να μιλάτε για κουτσομπολιό. Πάει πολύ, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Ευτυχώς για εμάς κύριε Σταυρίδη δεν τρωγόμαστε, γιατί τότε ορισμένοι θα μας κατάπιναν ζωντανούς.

Σ.

Ύποπτους κατέστησαν 31 δημοτικούς συμβούλους οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης
Μαρία Πασχαλίδου: Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει ο κύριος Σταυρίδης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ