Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣταματάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Σταματάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Εκεί κατέληξαν τα κατορθώματα της διοίκησης Μανδαλιανού

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Αγκίδας», σταματάει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το οποίο θεμελιώθηκε πρόσφατα με τυμπανοκρουσίες σε μια προεκλογική φιέστα, ενώ θα έπρεπε να είχε ήδη παραδοθεί και να γίνονται μαθήματα.

Η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου σταματάει γιατί οι χρηματοδοτήσεις θα κατευθυνθούν όλες προς τις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας. Σταματάει η ανέγερση ενός σχολείου, για το οποίο τα χρήματα δεσμεύτηκαν από το 2018.

Τέσσερα χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού «λιβάνιζε» τη σχεδόν έτοιμη μελέτη του 25ου Δημοτικού Σχολείου, αντί να πιέσει ώστε να αρχίσει η ανέγερσή του και να τελειώσει. Αλλά όταν η διοίκηση του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας θεωρεί πως δεν έχει ευθύνη για τέτοια έργα, επειδή αυτά γίνονται από την κεντρική εξουσία, πώς είναι δυνατόν αυτά τα έργα να ξεκινούν εγκαίρως και να μην καθυστερούν διαρκώς;

Μια υποβαθμισμένη περιοχή, όπως αυτή άνωθεν της περιφερειακής οδού, που περιμένει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα για να ξεκινήσει η ανάπτυξή της, μεταξύ αυτών και η ανέγερση σχολικών κτηρίων, θα παραμείνει υποβαθμισμένη τουλάχιστον όσον αφορά την ολοκλήρωση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Πόσον καιρό; Θα φανεί.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουν την απογοήτευση από τις συνέπειες της κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού και γι’ αυτό το θέμα.

Ρ.

Δεν σταματάει τελικά η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ