Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΎποπτους κατέστησαν 31 δημοτικούς συμβούλους οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης

Ύποπτους κατέστησαν 31 δημοτικούς συμβούλους οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Ταξίδης Χρήστος, έγραψε σε δημόσια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι συγγενικό πρόσωπο συμβούλου εκλεγμένου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος. Την ανάρτηση του κυρίου Ταξίδη κοινοποίησε ο κύριος Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Ταξίδης, με την ανάρτησή του, και ο κύριος Σταυρίδης, με την κοινοποίησή της, κατέστησαν ύποπτους 31 νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν στις άλλες τρεις παρατάξεις του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου. Υπόπτους σε τι; Σε ένα περιστατικό που δεν ευθύνεται κάποιος από αυτούς, αλλά συγγενικό πρόσωπο.

Οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης, εκτός από αντιδήμαρχοι, είναι δάσκαλοι. Αλήθεια, υπάρχει στις παρανομίες και στις παραβάσεις συγγενική ευθύνη; Μπορεί να ευθύνεται κάποιος για κάτι που έπραξε κάποιος άλλος; Στο νομικό μας πολιτισμό έχει κατακτηθεί να μην υπάρχει συγγενική ευθύνη, εκτός εάν αυτός που διέπραξε την παρανομία ή την παράβαση είναι ανήλικος. Τότε έχουν ευθύνη οι γονείς του. Είναι τέτοια η περίπτωση στην οποία αναφέρονται οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης; Αλλά εάν η περίπτωση είναι τέτοια, είναι δυνατόν δυο δάσκαλοι να «κρεμάνε στα μανταλάκια» έναν ανήλικο, έναν μαθητή;

Και στην περίπτωση που ο παραβάτης είναι ενήλικος και στην περίπτωση που ο παραβάτης είναι ανήλικος, οι δυο αντιδήμαρχοι έχουν πέσει σ’ ένα φοβερό ατόπημα. Βέβαια εάν δεν έπεφταν τόσο εύκολα και σε τέτοια φοβερά ατοπήματα, δεν θα έχαναν τόσο εύκολα τις εκλογές.

Οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης δεν μας απάντησαν σε ποιον αναφέρονται, αλλά οφείλουν να απαντήσουν, γιατί μέχρι να μιλήσουν έχουν στοχοποιήσει τους 31 νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων του νεοκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, πράγμα απαράδεκτο. Οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης έχουν στοχοποιήσει τρεις παρατάξεις, δείχνοντας κάποιον δημοτικό τους σύμβουλο για μια υπόθεση εγκατάλειψης θύματος τροχαίου ατυχήματος από κάποιον συγγενή του. Οφείλουν να μιλήσουν. Βασικά όφειλαν να μετράνε τα λόγια και τα κείμενά τους, αλλά αφού δεν τα μετράνε, τώρα ας μιλήσουν, γιατί το κείμενο που αναρτήθηκε, όπως αναρτήθηκε, καθιστά ύποπτους 31 δημοτικούς συμβούλους.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ