Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Τεχνική Υπηρεσία δεν είχε 300 ευρώ για το άγαλμα του Παύλου...

Η Τεχνική Υπηρεσία δεν είχε 300 ευρώ για το άγαλμα του Παύλου Μελά!

Σε μια απίστευτη κι όμως αληθινή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προχώρησε ο Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, με την οποία μας ενημέρωσε ότι όταν άγνωστοι έριξαν το άγαλμα του Παύλου Μελά, τον Αύγουστο του 2022, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή πλήρωσε 300 ευρώ για να αγορασθεί μια ειδική χημική ουσία, η οποία τοποθετήθηκε στην βάση του αγάλματος για να κολλήσει καλά και να μην μπορεί να κλαπεί.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που εδώ κι ένα χρόνο επαναλαμβάνει πως έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 30 εκατομμυρίων ευρώ για έργα, δεν είχε, πριν από ένα χρόνο, 300 ευρώ γι’ αυτήν την ειδική χημική ουσία και χρειάστηκε να την αγοράσει η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή χωρίς να έχει καμιά τέτοια υποχρέωση! Η Τεχνική Υπηρεσία του αντιδημάρχου Κώστα Σωτηράκη δεν είχε 300 ευρώ και τα πήρε από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη.

Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του κυρίου Γιώργου Σταυρίδη, η οποία θα πρέπει να πληρώνει αυτά που χρειάζονται στα σχολεία ώστε να μην αναγκάζονται οι γονείς να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να τα πληρώσουν εκείνοι, έδωσε 300 ευρώ για τη χημική ουσία με την οποία κολλήθηκε στο έδαφος το άγαλμα του Παύλου Μελά στην πλατεία Σκρα του Ελευθερίου Κορδελιού!

Ευτυχώς η Τεχνική Υπηρεσία μετέφερε το άγαλμα στις εγκαταστάσεις της και το συντήρησε κι έτσι ο κύριος Σταυρίδης δεν χρειάστηκε να το πάρει στην πλάτη για να το πάει στην Αντιδημαρχία Παιδείας και να το συντηρήσει ο ίδιος. Αυτή η διοίκηση του δήμου, με αυτά τα στελέχη, πίστευε ότι μπορεί να επανεκλεγεί και ψάχνει τα αίτια της εκλογικής ήττας κάπου αλλού και όχι στο εσωτερικό της.

Δ.Π.

Μήπως τελικά έφταιγε ο Παύλος Μελάς;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ