Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»

Εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»

Εκατοντάδες μέρες συζητιέται το θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια), οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το ακίνητο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κόντεψε να χαθεί από τα περιουσιακά του στοιχεία, ο τίτλος ιδιοκτησίας που δεν πήγαιναν να παραλάβουν από τη Διεύθυνση Γεωργίας ενώ αρκετοί γνώριζαν ότι υπάρχει, η απόσυρση από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου της ένστασης της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να εγγράψει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας, οι λόγοι που, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής απορρίφθηκε από την Περιφέρεια, ο δήμος δεν προχώρησε την ένσταση.

Σε όλο αυτό το διάστημα και σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν για όσα συνέβησαν στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς που τη χειρίστηκαν να δώσει κάποια απάντηση. Φυσικά δεν άρθρωσε ούτε μισή κουβέντα και ο τότε πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κύριος Νίκος Ανανιάδης. Άφαντος κι αυτός, όπως όλοι οι άλλοι μέχρι πριν από λίγες ημέρες που, ω του θαύματος, εμφανίστηκε ξανά. Που εμφανίστηκε; Στο facebook και συγκεκριμένα στο προφίλ του αντιδημάρχου Παιδείας για να επαυξήσει τις «εξυπνάδες» του κυρίου Σταυρίδη για τη σχολική στέγη.

Μετά από ολόκληρη θητεία στη διοίκηση του δήμου, χωρίς ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικού κτηρίου, ανακάλυψε τη γενεσιουργό αιτία του προβλήματος της σχολικής στέγης στο 1994 και κατηγόρησε όσους ασκούν κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού ότι παρέχουν κάλυψη σ’ αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα με τον τρόπο που εφαρμόστηκε ο Κοινωνικός Συντελεστής. Ποιος; Ο κύριος Ανανιάδης, ο πρόεδρος εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής που απέσυρε την ένσταση για το ΘΕΠΑΝ, εμφανίστηκε όχι για να μας εξηγήσει εκείνην τη στάση του αλλά για να γράψει «εξυπνάδες».

Κ. Τσ.

Ας απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε
Προς τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;
Ο κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα
Στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης δεν φοβήθηκε για το μισό του σπίτι;
Να απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ