Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε

Ας απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε

Ποιος διαχειρίστηκε λάθος τον Κοινωνικό Συντελεστή κύριε Ανανιάδη; Όταν ο επικεφαλής της παράταξής σας και δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ρωτήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ποιοι είναι οι εργολάβοι που κατέστρεψαν το δήμο ως αιρετοί, δεν άφησε όνομα για όνομα εργολάβου/αιρετού, ο οποίος πέρασε από αυτό το δήμο, που να μην πει ότι δεν φταίει αυτός. Τότε ποιος φταίει; Μπορεί να μας πει ο κύριος Ανανιάδης, γιατί ο κύριος Μανδαλιανός κατηγορεί εργολάβους φαντάσματα; Βαρέθηκαν οι δημότες να ακούνε αοριστολογίες χωρίς ονόματα και διευθύνσεις.

Αλλά μιας και εμφανίστηκε στο facebook ο κύριος Ανανιάδης, μετά από τόσον καιρό, ας μας απαντήσει για κάτι που χειρίστηκε, που γνωρίζει καλά και που μέχρι τώρα δεν καταδέχτηκε να μας πει γι’ αυτό το ζήτημα ούτε μια κουβέντα. Ας μας πει ο κύριος Αμανατιάδης για  το ΘΕΠΑΝ.

Μπορεί να μας απαντήσει ο κύριος Ανανιάδης με ποια λογική η Οικονομική Επιτροπή απέσυρε την ένσταση για το ΘΕΠΑΝ, με ποια λογική έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την απορριπτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με ποιο δικαίωμα απεμπόλησε τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του δήμου επί ενός ακινήτου το οποίο αξίζει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ και για το οποίο υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας που ανήκει στο δήμο; Μπορεί να απαντήσει ο κύριος Ανανιάδης, που θυμήθηκε τον τρόπο που εφαρμόστηκε ο Κοινωνικός Συντελεστής πριν 30 χρόνια, αλλά κάνει πως ξέχασε τι έκανε ο ίδιος στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ πριν 10 χρόνια;

Κ. Τσ.

Εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»
Προς τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;
Ο κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα
Στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης δεν φοβήθηκε για το μισό του σπίτι;
Να απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ