Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρος τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;

Προς τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;

Εμφανίστηκε στο facebook και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, για να δώσει συγχαρητήρια στον κύριο Νίκο Ανανιάδη για τις «εξυπνάδες» που έγραψε σχετικά με την εφαρμογή του Κοινωνικού Συντελεστή. Ο κύριος Ρούμελης έγραψε το εξής: «Μπράβο Νίκο. Τα λες όμως σε ώτα (μη) ευήκοα».

Μπράβο κύριε Γιώργο για τα μπράβο στον κύριο Νίκο. Αλλά γιατί του δώσατε συγχαρητήρια; Γιατί εμφανίστηκε, ενώ τον θεωρούσατε εξαφανισμένο; Πάλι καλά που δεν του δώσατε συγχαρητήρια για τους χειρισμούς του, ως πρόεδρος της τότε Οικονομικής Επιτροπής, στο θέμα του ΘΕΠΑΝ.

Αλλά μιας και εμφανίστηκε ο κύριος Ανανιάδης, γιατί δεν τον ρωτήσατε κύριε Ρούμελη για ποιο λόγο η τότε Οικονομική Επιτροπή απέσυρε την ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να εγγράψει το ακίνητο στα ιδιοκτησιακά στοιχεία της Εκκλησίας; Γιατί δεν τον ρωτήσατε κύριε Ρούμελη για ποιο λόγο η τότε Οικονομική Επιτροπή δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης; Γιατί κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου; Γιατί θα τα ρωτούσατε σε ώτα (μη) ευήκοα;

Κ. Τσ.

Εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»
Ας απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε
Ο κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα
Στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης δεν φοβήθηκε για το μισό του σπίτι;
Να απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ