Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ

Να απαντήσει ο δήμαρχος αντί του κυρίου Ανανιάδη για το ΘΕΠΑΝ

Ο κύριος Νίκος Ανανιάδης εμφανίστηκε για να μας «πουλήσει κουλτούρα» περί της διαχείρισης του κοινωνικού συντελεστή στον πρώην δήμο Ευόσμου, αλλά μόλις του τέθηκαν ερωτήματα για τα «κατορθώματά» του, ως προέδρου της τότε Οικονομικής Επιτροπής, στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, εξαφανίστηκε, όπως ήταν εξαφανισμένος επί δέκα χρόνια.

Αφού όμως δεν απαντάει ο κύριος Ανανιάδης για τη διαχείρισή του στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, στο κομμάτι που τον αφορά, ας απαντήσει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο οποίος τον είχε και θα τον έχει μαζί του. Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη για τον κύριο Μανδαλιανό και ο σκύλος χορτάτος. Αφού έχει μαζί του τον κύριο Ανανιάδη, ας ξεκινήσει ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, λέγοντάς μας αν θεωρεί φυσιολογικά τα όσα έκανε ο κύριος Ανανιάδης στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ.

Ο κύριος Μανδαλιανός στα τέσσερα χρόνια της θητείας του ως δήμαρχος, μπορεί να μην έκανε απολύτως τίποτα, μπορεί να άφησε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας να υποστεί έξωση και μετά να έκανε ενάμιση χρόνο για να το ανοίξει, αλλά έμαθε μια χαρά τα γράμματα της πολιτικής από τον γνωστό αντιδήμαρχο συνεργάτη του, που είναι γεννημένος την 1η Απριλίου. Ο κύριος Μανδαλιανός και θα έχει μαζί του, για να του φέρουν ψήφους, σχεδόν όλους όσους χειρίστηκαν την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και θα κάνει τον ανήξερο για το ΘΕΠΑΝ. Όμως αυτά δεν γίνονται. Ή θα απαντήσει ο δήμαρχος και θα αποπέμψει από το ψηφοδέλτιό του όλους όσους χειρίστηκαν εκείνην την ιστορία ή θα φορτωθεί και ο ίδιος τις ευθύνες για τους χειρισμούς τους.

Κ. Τσ.

Στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης δεν φοβήθηκε για το μισό του σπίτι;
Εμφανίστηκε ο κύριος Νίκος Ανανιάδης για να γράψει «εξυπνάδες»
Ας απαντήσει για το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Ανανιάδης μιας και εμφανίστηκε
Ο κύριος Ανανιάδης ξέχασε και τα Καυδιανά δίκρανα
Προς τι τα μπράβο κύριε Ρούμελη στον κύριο Ανανιάδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ