Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Επιβεβαιώνομαι πλήρως για την παράταξη Μανούκα

Γιάννης Καμαρινός: Επιβεβαιώνομαι πλήρως για την παράταξη Μανούκα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου:

«Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος επιβεβαιώνουν πλήρως την αρνητική στάση που κράτησα απέναντι στην παράταξη Μανούκα.

Η υποψήφια δήμαρχος έχει περιοριστεί στην έκδοση δελτίων τύπου, σπανίως δίνει συνεντεύξεις σε έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και ποτέ στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση. Η κυρία Μανούκα ουσιαστικά αποφεύγει τη δημοσιότητα, αποφεύγει να δείξει στους δημότες τι λογής δήμαρχος μπορεί να είναι.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη της κυρίας Μανούκα απέχουν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πλην ελαχίστων αξιόλογων εξαιρέσεων που έκαναν το λάθος να συμπορευτούν μαζί της και προφανώς το έχουν μετανιώσει αλλά μάλλον πλέον είναι αργά.

Το ρόλο της προβολής και της υπεράσπισης της κυρίας Μανούκα έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα οικονομικός παράγοντας του τόπου, θεωρώντας πως είναι πολύ φυσιολογική η εικόνα που βλέπουν οι δημότες. Ο κύριος αυτός έφτασε να γράψει στο Μέσο Ενημέρωσης, που διαθέτει, ότι γι’ αυτόν ο τόπος του είναι πάνω από πρόσωπα και συμφέροντα κι ότι αυτό το αποδεικνύουν οι 223 θέσεις εργασίας που προσφέρουνε ως οικογένεια στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μέσα από τις δραστηριότητες τους! Δηλαδή εδώ ταιριάζει η φράση “τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα;”!

Αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που κράτησα και κρατώ τόσο αρνητική στάση απέναντι στην υποψηφιότητα της κυρίας Μανούκα. Θέλω οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έχουν την ευθύνη του προεκλογικού τους αγώνα, να εμφανίζονται οι ίδιοι και να απαντούν οι ίδιοι και όχι κάποιος άλλος στη θέση τους. Θέλω ο δήμαρχος που θα εκλεγεί να διοικεί ο ίδιος, με τα καλά του και τα στραβά του, γιατί αυτόν θα εκλέξουν οι δημότες και όχι να διοικεί ουσιαστικά κάποιος άλλος.

Αν γι’ αυτές τις, κατά τη γνώμη μου, λογικές επισημάνσεις, κάποιοι με παρουσιάζουν σαν στραβό και ανάποδο, τους δηλώνω πως προτιμώ να με χαρακτηρίζουν έτσι παρά να υποκύψω στη στήριξη μιας υποψηφιότητας που μόνο κακό μπορεί να κάνει στον τόπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ