Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιες δηλώσεις έκαναν τα ΕΛΠΕ στην αντιπροσωπεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιες δηλώσεις έκαναν τα ΕΛΠΕ στην αντιπροσωπεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Αντιπροσωπεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην οποία δεν συμμετείχε καμία παράταξη της αντιπολίτευσης, επισκέφτηκε στις 30 Απριλίου 2024 τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ. Στην αντιπροσωπεία όμως συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού και του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, στις 2 Μαΐου 2024, εξέδωσε δελτίο τύπου για τα αποτελέσματα της επίσκεψης, στο οποίο με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωνε πως «Για πρώτη φορά παραδέχθηκαν τα ΕΛΠΕ ότι αποτελούν μέρος του προβλήματος της δυσοσμίας».

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, ο Γιάννης Σούλας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού στην επίσκεψη στα ΕΛΠΕ, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία, εκτός των άλλων, έγραφε και τα εξής:

«Όπως αναφέραμε και στον ίδιο τον Δήμαρχο, οι δηλώσεις των ΕΛΠΕ ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που διαπιστώνουν και μυρίζουν κάθε μέρα περίπου 30000 κάτοικοι (Ελευθέριο – Κορδελιό) αλλά και όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας (106000)».

Το ερώτημα που προκύπτει από την ανάρτηση του κυρίου Σούλα και πρέπει να απαντηθεί άμεσα είναι ποιες δηλώσεις έκαναν τα ΕΛΠΕ στην αντιπροσωπεία του δήμου και δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που διαπιστώνουν και μυρίζουν καθημερινά οι κάτοικοι του δήμου μας.

Η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος πρέπει να ενημερώσουν τους κατοίκους του δήμου για τις δηλώσεις των ΕΛΠΕ, γιατί με βάση την ανάρτηση του κυρίου Σούλα μεταξύ των ΕΛΠΕ και της μύτης των δημοτών υπάρχει διάσταση απόψεων. Μεταξύ των ΕΛΠΕ και της διοίκησης του δήμου δεν υπάρχει διάσταση απόψεων;

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ