Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοικίλες δράσεις στο 13ο Δημοτικό Σχολείου Ευόσμου για την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Ποικίλες δράσεις στο 13ο Δημοτικό Σχολείου Ευόσμου για την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου

Ένα βιβλίο…ένα παιδί και ένας δάσκαλος αλλάζουν τον κόσμο…

Την Τρίτη 23 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα βιβλίου, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου υλοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις αφιερωμένες στην εν λόγω μέρα. Εκπαιδευτικοί και μαθητές /- τριες σε μια υπέροχη σύμπραξη συμμετείχαν σε ένα υπέροχο ταξίδι γνωριμίας με το βιβλίο!

Με γνώμονα την αγάπη μας για αυτό, προσπαθήσαμε μικροί και μεγάλοι να αναδείξουμε τα οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων δημιουργώντας καινούριους αναγνώστες και αφυπνίζοντας παλιούς. Η μέρα είχε άρωμα βιβλίου και πλαισιώθηκε με δραματοποίηση, δράσεις φιλαναγνωσίας, ακούσματα τραγουδιών και μελοποιημένων ποιημάτων, εικονογράφηση και δημιουργία βιβλίου, απόψεις των παιδιών του σχολείου μας.

Από αυτή τη μέρα θα κοσμεί την είσοδο του σχολείου μας μια υπέροχη έκθεση φωτογραφίας και εργασίες των παιδιών παρουσιασμένα με τη χροιά της νοσταλγίας, μέσω ενός ταξιδιού στο παρελθόν, οδηγούμενοι στο σήμερα. Ευχή και ελπίδα τέτοιες υπέροχες συνεργατικές δράσεις να μην εκλείψουν από το σχολείο μας και να αποτελέσουν έναυσμα για τα παιδιά μας ,έτσι ώστε να γίνουν λάτρεις του βιβλίου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ