Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερίεργη η στάση της παράταξης Ζυγά για την αποχώρηση του κυρίου Καϊτετζίδη

Περίεργη η στάση της παράταξης Ζυγά για την αποχώρηση του κυρίου Καϊτετζίδη

Πέρασε πάνω από ένας μήνας από τότε που ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ζυγά, Στάθης Καϊτετζίδης, ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη πως αποχωρεί από την παράταξή του και προσχωρεί στην παράταξη Αλεξανδρίδη, όχι γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την παράταξη Ζυγά, αλλά γιατί με την παράταξη Αλεξανδρίδη υπάρχει περίπτωση να διοικήσει.

Ο κύριος Ζυγάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάποια κριτική για τη στάση του πρώην δημάρχου κυρίου Καϊτετζίδη αλλά με πολλές φιλοφρονήσεις για τον κύριο Καϊτετζίδη, ο κύριος Καϊτετζίδης αντίστοιχα έκανε πολλές φιλοφρονήσεις για το πρόσωπο του κυρίου Ζυγά και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Επί ένα μήνα η παράταξη του κυρίου Ζυγά δεν ζήτησε από τον κύριο Καϊτετζίδη να παραδώσει την έδρα του, ούτε και τον διέγραψε από τη δημοτική ομάδα. Στην τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Ζυγάς δεν αναφέρθηκε στον κύριο Καϊτετζίδη, επειδή ο δεύτερος απουσίαζε λόγω ασθένειας. Δεν έχει σκοπό η παράταξη του κυρίου Ζυγά να διαγράψει από τη δύναμή της τον κύριο Καϊτετζίδη;

Η παράταξη Ζυγά, εάν δεν διαγράψει τον κύριο Καϊτετζίδη, θα πάει στις δημοτικές εκλογές έχοντας στη σύνθεσή της έναν άνθρωπο που την εγκατέλειψε γιατί έκρινε πως η παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη μπορεί να γίνει διοίκηση, ενώ εκείνη δεν μπορεί. Το πώς θα ζητήσει την ψήφο των δημοτών η παράταξη του κυρίου Ζυγά έχοντας στη σύνθεσή της κάποιον που θα είναι στη δημοτική της ομάδα, αλλά υποψήφιος με άλλη παράταξη, αυτό μάλλον θα πρέπει να μας το πούνε οι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς.

Από μια δημοτική ομάδα κάποιος είτε παραιτείται, είτε διαγράφεται, αλλιώς παραμένει μέλος της. Από μια δημοτική ομάδα δεν φεύγει κάποιος, επειδή το είπε στην τηλεόραση. Μάλιστα ο κύριος Καϊτετζίδης είπε πως θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές ως μέλος της δημοτικής ομάδας Ζυγά! Μέλος της δημοτικής ομάδας Ζυγά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Αλεξανδρίδη. Φαίνονται αυτά φυσιολογικά στον κύριο Ζυγά και στον κύριο Μπαλτά;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ