Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακοίνωση έκπληξη του πρωθυπουργού για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ανακοίνωση έκπληξη του πρωθυπουργού για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7 την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, ρωτήθηκε ποιο είναι το ευχάριστο νέο που έχει να ανακοινώσει.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης απάντησε ότι τα ευχάριστα νέα δεν θα τα ανακοινώσει ο ίδιος, αλλά θα τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός όταν θα έρθει στο δήμο.

Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχουν ευχάριστα νέα. Ποια είναι τα ευχάριστα νέα; Δεν είπε ο δήμαρχος, αλλά δεν μπορεί να είναι άλλα από το ξεκίνημα των εργασιών για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου το μεγάλο έργο που στέκει εδώ και δεκαετίες ανολοκλήρωτο είναι το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού και η έκπληξη που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός ερχόμενος στο δήμο δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Σε αναμονή λοιπόν της έλευσης του πρωθυπουργού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πριν από τις Ευρωεκλογές για να ανακοινώσει τη δρομολόγηση της ολοκλήρωσης του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, του μοναδικού μεγάλου έργου που θα γίνει από συστάσεως του ενιαίου δήμου εδώ και δεκατρία χρόνια.

Είναι δεδομένο πως η ανακοίνωση έκπληξη του πρωθυπουργού θα γίνει πριν τις ευρωεκλογές, αφού με αυτόν τον τρόπο ο κύριος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στο τεράστιο εκλογικό σώμα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Εάν αυτή η ανακοίνωση έκπληξη δεν γίνει πριν τις ευρωεκλογές, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Όμως σίγουρα κάτι θα γνωρίζει ο δήμαρχος, αφού μίλησε για ανακοίνωση έκπληξη του πρωθυπουργού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ