Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚρίμα που δεν έκανε ο ίδιος ο κύριος Μανδαλιανός τη μήνυση στον...

Κρίμα που δεν έκανε ο ίδιος ο κύριος Μανδαλιανός τη μήνυση στον κύριο Χατζηβρέττα

Δεν απαντήθηκε ακόμη η ερώτηση για το τι απέγινε η μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του τέως δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα. Προφανώς σε κάποια στιγμή θα απαντηθεί.

Η μήνυση σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα ήταν ξεκάθαρα πολιτική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχε προαναγγελθεί από τον τότε δήμαρχο σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτή ήταν η άποψη της «Αγκίδας». Μήπως τελικά αυτή ήταν και η άποψη του εισαγγελέα;

Κρίμα που δεν έκανε τη μήνυση ο ίδιος ο κύριος Μανδαλιανός. Θα ήταν η σπουδαιότερη ενέργειά του μαζί με την άλλη σπουδαία ενέργεια να συναντήσει τον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη κι εκείνος να του υποσχεθεί την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και να του δώσει απλόχερα 150.000 ευρώ.

Εάν μάλιστα η μήνυση έχει καταλήξει στο αρχείο, όπως κατέληξε στο αρχείο η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, τότε θα έμενε στην ιστορία ως ο δήμαρχος που έκανε δύο πράγματα που και τα δύο κατέληξαν στο αρχείο.

Πάντως, επειδή δεν πρέπει να αδικούμε την προηγούμενη διοίκηση, από τη θητεία του κυρίου Μανδαλιανού ως δημάρχου έμειναν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η κοσμογονία της διάνοιξης της Μαιάνδρου κάτω από την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα μερεμέτια σε σχολεία και γήπεδα.

Κρίμα που τη μήνυση σε βάρος του κυρίου Χατζηβρέττα δεν την έκανε ο κύριος Μανδαλιανός και κρίμα που δεν εξελέγη ξανά στη θέση του δημάρχου. Ίσως να έκανε επικαιροποίηση της μήνυσης σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα και να την παρουσίαζε κι αυτήν ως κοσμογονία!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ