Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦραστική επίθεση εκτός ορίων του δημάρχου στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Φραστική επίθεση εκτός ορίων του δημάρχου στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτήν τη φορά ο δήμαρχος ενημέρωσε αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες που έκαναν ο ίδιος και τα μέλη της διοίκησής του κατά την τελευταία τους κάθοδο στην Αθήνα προ ολίγων ημερών. Ο κύριος Αλεξανδρίδης είπε πως ίσως αυτό έγινε γιατί πλέον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες κατά 85% γυρνούν την πλάτη στην παράταξη του δημάρχου, αναφερόμενος προφανώς στη δημοσκόπηση που έκανε η ιστοσελίδα ditika.gr.

«Το πρώτο που κάνετε είναι να ρίξετε ένα πυροτέχνημα που διαβάσατε κάπου. Κι εγώ μπορεί να διαβάσω στην οποιαδήποτε φυλλάδα ότι εσείς στις επιχειρήσεις σας κάνετε κάτι μεμπτό. Θα βγω και θα το πω δημοσίως, που μας παρακολουθεί ο δήμος, που μας παρακολουθούν οι δημότες χωρίς να το επιβεβαιώσω; Επιβεβαιώστε το κι ελάτε», απάντησε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς με την απάντηση του κυρίου δημάρχου στον κύριο Αλεξανδρίδης.

Τι να επιβεβαιώσει ο κύριος Αλεξανδρίδης; Τη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας ditika.gr; Και γιατί ο κύριος Αλεξανδρίδης να μην πει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κάτι που είναι δημοσιευμένο; Επειδή δεν αρέσει στον κύριο Μανδαλιανό; Βέβαια είναι δικαίωμα του κυρίου Μανδαλιανού να κατηγορήσει τη δημοσκόπηση ως μη έγκυρη και επίσης δικαίωμά του να κατηγορήσει τον κύριο Αλεξανδρίδη επειδή την αναπαράγει. Δεν έχει όμως δικαίωμα να φιμώσει τον κύριο Αλεξανδρίδη.

Όμως το μεγάλο πρόβλημα στην απάντηση του κυρίου δημάρχου είναι αλλού. Ενώ ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση για τη διοίκηση της παράταξης Μανδαλιανού, ο κύριος δήμαρχος του απάντησε επί προσωπικού αναφερόμενος στις επιχειρήσεις του. Θεωρεί ο κύριος δήμαρχος ότι είναι επιχείρηση η «Νέα Πνοή» που την έθιξε ο κύριος Αλεξανδρίδης, οπότε του απάντησε αναφερόμενος στη δουλειά του;

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν μίλησε για την εργασία του δημάρχου, δεν αναφέρθηκε σε καμία δημοσκόπηση σχετικά με την ιατρική ιδιότητα του δημάρχου. Γιατί ο δήμαρχος του απάντησε με αυτόν τον τρόπο; Θα μπορούσε να μιλήσει για μία αρνητική δημοσκόπηση για το Λευτέρη Αλεξανδρίδη ως δημοτικό σύμβουλο. Δεν έκανε όμως αυτό. Μίλησε για τον τρόπο που ο κύριος Αλεξανδρίδης βγάζει το ψωμί του. Είναι σαν να έθιγε ο ίδιος τον κύριο Αλεξανδρίδη ως πολιτικό και ο κύριος Αλεξανδρίδης να τον έκρινε με τον ίδιο τρόπο ως γιατρό.

Η «Νέα Πνοή» δεν αντέχει την κριτική και καθώς τα χρόνια περνούν και έρχονται οι εκλογές χωρίς να έχει κάνει τίποτα, γίνεται όλο και πιο επιθετική. Αυτό επιβεβαιώνει τόσο η συμπεριφορά του δημάρχου, όσο και η συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου απέναντι σε δημοτικούς συμβούλους κατά τη συνεδρίαση της 2ας Μαρτίου 2022.

Κιμ. Ο.

Αντιδημοκρατική παρέμβαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Απαράδεκτη αντιμετώπιση της Μαρίας Πασχαλίδου από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Τα μαύρα μεσάνυχτα μίας διαλυμένης διοίκησης στα χρόνια της πανδημίας!!
Ο πιο δυνατός και ο πιο αδύναμος κρίκος του Δημοτικού Συμβουλίου της 2ας Μαρτίου 2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ