Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά γιατί έφυγε ο Νέστορας Λαφαζανίδης από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών;

Τελικά γιατί έφυγε ο Νέστορας Λαφαζανίδης από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών;

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης, με βάση τα στοιχεία που έδωσε σε συνέντευξή του στην Αγκίδα, παρήγαγε έργο στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ασχέτως που αυτό το έργο δεν παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του δήμου. Ούτε ο δήμαρχος ούτε ο νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών διέψευσαν τα στοιχεία που έδωσε ο κύριος Λαφαζανίδης με τη συνέντευξή του στην Αγκίδα.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης στη συνέντευξή του έκρινε θετικά και το έργο των ειδικών συνεργατών. Η άποψη του κυρίου Λαφαζανίδη για τους ειδικούς συνεργάτες φαίνεται πως συμπίπτει με την άποψη του νέου αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και του δημάρχου, αφού όλοι οι ειδικοί συνεργάτες βρίσκονται στη θέση τους.

Το ερώτημα είναι γιατί, αφού πήγαιναν όλα καλά, δεν αφέθηκε ένας νέος άνθρωπος να ολοκληρώσει το έργο του στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία; Γιατί μεταφέρθηκε στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ο πρώην αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ο οποίος όχι μόνο δεν ολοκλήρωσε αλλά ούτε και έφερε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας σ’ ένα καλό επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο νέος αντιδήμαρχος δήλωσε πως ασχολείται από την αρχή με τον Οργανισμό;

Ο κύριος δήμαρχος δεν ήθελε στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών έναν νέο άνθρωπο με διάθεση για προσφορά και με σπουδές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο; Τι ήθελε; Τον Κόπερφιλντ για να μας πείσει ότι δεν βλέπουμε αυτά που θα έπρεπε να βλέπουμε και ότι αν δεν τα βλέπουμε σίγουρα πρέπει να πάμε να μας εξετάσουν και οφθαλμίατρος και ψυχίατρος; Ήθελε ο κύριος δήμαρχος έναν ταχυδακτυλουργό που αντί τον παπά να παίζει το «ποιος είναι αρμόδιος;»! «Ο δήμος είναι αρμόδιος, η ΕΥΑΘ είναι αρμόδια, η Περιφέρεια είναι αρμόδια, ποιος είναι ο αρμόδιος;»!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ