Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝτροπή και αίσχος στη διοίκηση Αλεξανδρίδη…

Ντροπή και αίσχος στη διοίκηση Αλεξανδρίδη…

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να φανεί το πραγματικό πρόσωπο της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Ευτυχώς που υπάρχουν αντιπολιτευόμενοι που αποκαλύπτουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το πραγματικό πρόσωπο του νέου δημάρχου και των συνεργατών του.

Τι μάθαμε τις προηγούμενες μέρες από δημόσια ανάρτηση στο facebook; Ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη επιβάλει νέα ήθη και έθιμα ξηλώνοντας πινακίδα από παιδική χαρά, επειδή η παιδική χαρά ήταν έργο του τέως δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Τη δημόσια ανάρτηση ακολούθησε ένα σχόλιο, το οποίο επιβεβαίωνε την ανάρτηση και συνέχιζε με χαρακτηρισμούς για τις συμπεριφορές αυτών που έβγαλαν την πινακίδα, προκειμένου να μην φαίνεται το όνομα του τέως δημάρχου.

Η «Αγκίδα» δημοσίευσε και την ανάρτηση και το σχόλιο, αφού μάλιστα και τα δύο έγιναν από ανθρώπους οι οποίοι έχουν σχέση με τα αυτοδιοικητικά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Υποθέτει κανείς ότι δύο άνθρωποι που έχουν σχέση με τα αυτοδιοικητικά του δήμου, είχαν απευθυνθεί πρώτα στη διοίκηση του δήμου για το συγκεκριμένο ζήτημα και, επειδή είχαν αρνητική αντιμετώπιση από τη διοίκηση, προχώρησαν στην καταγγελία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Περίμενε κανείς ότι στοιχειωδώς ήταν βάσιμα αυτά που έγραφαν. Την επόμενη όμως των καταγγελιών ημέρα, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πέτρος Μεσθανεύς απάντησε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι αφαιρέθηκαν και από άλλες παιδικές χαρές όσες πινακίδες ήταν κακοποιημένες, προκειμένου να φτιαχτούν και να επανατοποθετηθούν, γιατί αυτή είναι μία από τις προϋποθέσεις για να λάβουν πιστοποίηση οι παιδικές χαρές. Ο κύριος Μεσθανεύς απάντησε επίσης ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπως και άλλες, έγιναν το 2019 από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και ήταν έργο του πρώην δημάρχου Πέτρου Σούλα και όχι του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού!

Γιατί λοιπόν υπήρξε η συγκεκριμένη δημόσια ανάρτηση στο facebook όσον αφορά την πινακίδα της παιδικής χαράς, αφού ήταν δεδομένη η απάντηση του αντιδημάρχου; Μήπως γιατί θα τη διάβαζαν δεκάδες ή και εκατοντάδες χωρίς να απαντηθεί; Μήπως γιατί, ακόμα και μετά την απάντηση του κυρίου Μεσθανέα, θα είναι δεκάδες ή και εκατοντάδες αυτοί που θα πιστεύουν ότι η διοίκηση Αλεξανδρίδη ξήλωσε τη συγκεκριμένη πινακίδα για να μην φαίνεται το όνομα του κυρίου Μανδαλιανού, επειδή πολύ απλά δεν θα τύχει να διαβάσουν την απάντηση του αντιδημάρχου;

Αυτή φαίνεται ότι θα είναι η αντιπολιτευτική τακτική, με βάση όσα διαδραματίζονται στο δήμο τους πρώτους δύο μήνες της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Κατάπτυστη η διοίκηση Αλεξανδρίδη και ντροπή και αίσχος της, όχι για συγκεκριμένο λόγο, αλλά γιατί έγινε διοίκηση στερώντας αυτή τη χαρά από κάποιους άλλους.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ