Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμαρχος μας είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι κολλητός με τον...

«Ο δήμαρχος μας είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι κολλητός με τον πρωθυπουργό»

Η 2η λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε με κωμικό τρόπο, καθώς στο βήμα ανέβηκαν κατ’ αρχάς για να κάνουν ερωτήσεις ο κύριος Δεμερτζής και ο κύριος Σωτηράκης. Αφού τέλειωσε την ερώτησή του και ο κύριος Σωτηράκης, διαπιστώθηκε ότι η συνεδρίαση δεν μεταδιδόταν από το κανάλι του δήμου στο youtube κι έτσι έγινε διακοπή της συνεδρίασης μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Όταν αποκαταστάθηκε η μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου στο youtube, οι κύριοι Δεμερτζής και Σωτηράκης κλήθηκαν να κάνουν από την αρχή τις ερωτήσεις που είχαν ήδη κάνει, προκειμένου να καταγραφούν. Τότε ο κύριος Σωτηράκης είπε το εξής αμίμητο: «Καλά τι είμαστε; Μουσικό συγκρότημα;»

Στην πρώτη διατύπωση της ερώτησής του ο κύριος Σωτηράκης είπε πράγματα που δεν επανέλαβε τη δεύτερη φορά. Μίλησε για την σύσκεψη των δημάρχων της Θεσσαλονίκης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Χρυσοχοΐδη, είπε ότι μετά από αυτήν στους άλλους δήμους αυξήθηκε η αστυνόμευση και η αστυνομική δύναμη και ρώτησε τι έγινε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

«Ο δήμαρχος μας είχε δώσει την εντύπωση ότι είναι κολλητός με τον πρωθυπουργό», είπε ο κύριος Σωτηράκης ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αστυνόμευση δεν είναι το περιπολικό στην πλατεία Ευόσμου και στην πλατεία του Κορδελιού.

Ήταν προφανής η ειρωνεία του Κώστα Σωτηράκη προς τον ίδιο τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ