Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Αμανατιάδης δεν είναι πλέον υπέρ της Δημοτικής Συμφιλίωσης;»

«Ο κύριος Αμανατιάδης δεν είναι πλέον υπέρ της Δημοτικής Συμφιλίωσης;»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Σωτήρης Παπανικολάου, πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου:

«Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Αμανατιάδης, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, εναντίον αντιδημάρχου, κατά τη λογοδοσία της διοίκησης στις 23 Φεβρουαρίου.

Ο κύριος Αμανατιάδης εξοργίστηκε τόσο πολύ με τον αντιδήμαρχο που αποχώρησε μαινόμενος από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλά είναι ο κύριος Αμανατιάδης να σταματήσει να οξύνει τα πνεύματα και να ρίξει τους τόνους για να βοηθήσει το δήμο να προοδεύσει.

Ο πρώην αντιδήμαρχος πρέπει να αντιμετωπίζει τις οξύνσεις και τις κόντρες με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, όπως ακριβώς τις αντιμετώπιζε όταν βρισκόταν στη διοίκηση του δήμου.

Εκτός και αν ξέχασε τόσο γρήγορα ο κύριος Αμανατιάδης τότε που, κόντρα στην εισήγηση της διοίκησής του, ψήφιζε λευκό στην πρόταση να ασκηθεί αναίρεση κατά απόφασης εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο υπόθεση καταγγελιών σε βάρος του δήμου. Πέρασαν περίπου δυόμιση χρόνια από τότε. Έχει γούστο ο κύριος Αμανατιάδης να ξέχασε και ποιους αφορούσε εκείνη η υπόθεση!

Τότε ο κύριος Αμανατιάδης ήταν υπέρ της Δημοτικής Συμφιλίωσης (όπως λέμε Εθνικής Συμφιλίωσης). Τώρα έπαψε να είναι; Τότε βάραινε στη συνείδηση του κυρίου Αμανατιάδη περισσότερο η Δημοτική Συμφιλίωση από την ταλαιπωρία και το διασυρμό που υπέστησαν ατεκμηρίωτα ο δήμος, αιρετοί και υπάλληλοι. Τώρα δεν βαραίνει στη συνείδησή του η Δημοτική Συμφιλίωση; Δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστά τα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ