Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ απάντηση του Πέτρου Μεσθανέα για την καταγγελία του ξηλώματος πινακίδας

Η απάντηση του Πέτρου Μεσθανέα για την καταγγελία του ξηλώματος πινακίδας

Η «Αγκίδα» επικοινώνησε με τον Πέτρο Μεσθανέα, αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών Κορδελιού Ευόσμου, σχετικά με τις καταγγελίες του κυρίου Γιώργου Παλάτου και της κυρίας Μόρφως Δαβόρα σχετικά με ξήλωμα πινακίδας από την παιδική χαρά στην οδό Καζαντζάκη στον Εύοσμο.

Ο κύριος Μεσθανέας απάντησε ότι δεν αφαιρέθηκε η πινακίδα μόνο από τη συγκεκριμένη παιδική χαρά, αλλά αφαιρέθηκαν από παιδικές χαρές όσες πινακίδες ήταν κακοποιημένες προκειμένου να συντηρηθούν και να επανατοποθετηθούν, γιατί αυτή είναι μία από τις προϋποθέσεις για να πάρουν πιστοποίηση οι παιδικές χαρές.

Επιπλέον ο αντιδήμαρχος Πέτρος Μεσθανέας μας απάντησε ότι αυτές οι παιδικές χαρές έγιναν το 2019, ήταν δηλαδή έργα του δημάρχου Πέτρου Σούλα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και όχι του Κλεάνθη Μανδαλιανού, όπως αναφέρεται στις καταγγελίες.

Τελικά οι Υπηρεσίες του δήμου δεν αφαίρεσαν τις πινακίδες για να μην φαίνεται το έργο του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί αφενός οι συγκεκριμένες παιδικές χαρές ήταν έργο του κυρίου Πέτρου Σούλα και γιατί αφετέρου οι πινακίδες θα επανατοποθετηθούν.

Τελικά κάποιοι προέτρεξαν να ρίξουν την πέτρα του αναθέματος στη διοίκηση Αλεξανδρίδη και σε συγκεκριμένο αντιδήμαρχο, ενώ εκείνος προσπαθεί να πιστοποιήσει τις παιδικές χαρές, προσπαθεί να κάνει δηλαδή σε σύντομο χρονικό διάστημ κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ