Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κύριε Μανδαλιανέ υποβαθμίσατε το Ελευθέριο Κορδελιό και υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

«Κύριε Μανδαλιανέ υποβαθμίσατε το Ελευθέριο Κορδελιό και υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγο ο Πέτρος Μεσθανέας, κοινοτικός σύμβουλος Ελευθερίου Κορδελιού και πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού με την παράταξη Μανδαλιανού:

«Κύριε Μανδαλιανέ

Δεν σας έφτασε που επί 4 χρόνια “υποβαθμίσατε” με όποιο τρόπο μπορούσατε τον τόπο μας -το Ελευθέριο Κορδελιό – κι έρχεστε τώρα δύο μέρες πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση να “υποτιμήσετε” και την νοημοσύνη μας;

Αλήθεια κύριε Μανδαλιανέ σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;

Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Εμείς πάντως ΟΧΙ!

Δεν είμαστε ιθαγενείς, είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γηγενείς!

Το γεγονός ότι χωρίς καμία ομόφωνη απόφαση, ξαφνικά αποφασίσατε “ετσιθελικά” πριν από 3 χρόνια και καταργήσατε την παρέλαση μας και έρχεστε σήμερα 3 μέρες πριν από τις εκλογές και μας την επαναφέρετε “ως δώρο μετανοίας” και καλής συνεργασίας.

Λέτε κύριε Μανδαλιανέ στο κείμενο σας, ότι την καθολική διαμαρτυρία των συνδημοτών μας, εσείς την εκλάβατε ως “μία αίσθηση αδικίας που κάποιοι ασυλλόγιστα και για μικροπολιτικό όφελος το υποδαύλισαν, μια και δεν έχουν άλλη πρόταση για το μέλλον αυτής της περιοχής παρά μόνο τη ψευδολογία και την εχθροπάθεια”. Αλήθεια αυτά τα γράφετε εσείς; Ή σας τα γράφουν άλλοι; Κι εάν τα γράφετε μόνος σας τα ξαναδιαβάζετε; Δηλαδή εσείς ακόμη και τώρα πιστεύεται ότι φταίμε εμείς που θέλαμε την παρέλαση μας κι όχι εσείς που την καταργήσατε.

Σοβαρά ακόμη αυτό πιστεύετε;

Λέτε και κάτι ακόμη κύριε Μανδαλιανέ, ότι η κατάργηση της παρέλασης μας ήταν η δική σας πρόταση για το μέλλον αυτής της περιοχής ενώ οι άλλοι που τόσα χρόνια δεν την είχαν καταργήσει υποδαυλίζουν την περιοχή μας και δεν έχουν πρόταση για το αύριο! Αλήθεια αυτοί που σας τα γράφουν αυτά πληρώνονται από τον Δήμο μας; Εμείς τους πληρώνουμε; Πείτε μας…

Λίγο αργά ακούσατε την κοινωνία μας κύριε Μανδαλιανέ, αργά και καθυστερημένα. Και δυστυχώς στην περίπτωση σας, δεν κολλάει το κάλλιο αργά παρά ποτέ, διότι δεν υπάρχει διάθεση διόρθωσης αλλά προσωπικό συμφέρον.

Επειδή όμως στην ανακοίνωση σας λέτε και κάτι ακόμη, ότι ήταν και παραμένει βασικό σας μέλημα να διοικήσετε ως δήμαρχος τον δήμο μας με ήθος, οφείλω κι εγώ με την σειρά μου ως πρώην πρόεδρος της κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού να υπενθυμίσω προς αποκατάσταση της αλήθειας ,ότι ο πρώτος που αντέδρασε έντονα ήμουν εγώ και ο μοναδικός που επίσης αντέδρασε ήταν ο αντιδήμαρχος Νέστορας Λαφαζανίδης και όχι ο αντιδήμαρχος που σήμερα υπογράφει την απόφαση, ούτε όμως και οι άλλοι τρεις αντιδήμαρχοι της διοίκησης σου κι ας ήταν όλοι εκλεγμένοι από το Ελευθέριο Κορδελιό.

Κι επειδή σήμερα κύριε Μανδαλιανέ η απόφαση σας αυτή δεν έκανε τους συνδημότες μας να “χαρούν” ή να αισθανθούν ΝΙΚΗΤΕΣ, ή ΔΙΚΑΙΩΜΈΝΟΙ αντίθετα τους εκνεύρισε και τους “ΥΠΟΤΊΜΗΣΕ”, σας ρωτώ ως ένας από αυτούς:

Γιατί δεν πήρατε την απόφαση αυτή τον 1ο χρόνο ή τον 2ο χρόνο ή έστω για στάχτη στα μάτια 6 μήνες πριν τις Εκλογές, αφού το βλέπατε όλοι ότι αυτό δεν ήταν παρέλαση, ήταν ένα ΜΠΑΧΑΛΟ; ΔΕΝ σας ρωτώ όμως κύριε Μανδαλιανέ γιατί ΔΕΝ πήρατε την απόφαση αυτή πριν από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Γιατί πολύ απλά εάν σας βόλευε το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα την παίρνατε ποτέ!

Όπως επίσης εάν το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ήταν διαφορετικό και είχατε εσείς το προβάδισμα επίσης ΔΕΝ θα παίρνατε την ίδια απόφαση;

Η αλήθεια είναι μία και την κατάλαβαν όλοι. Επί 3 χρόνια δεν θελήσατε να διορθώσετε το λάθος σας και ΔΕΝ μετανιώσατε ποτέ για την αναστάτωση που φέρατε σε όλο τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Απλά το κάνατε τώρα για καθαρά και μόνον δικό σας προσωπικό και προεκλογικό όφελος!

Και το χειρότερο, για άλλη μια φορά ρίχνετε στους άλλους τα δικά σας λάθη.

Ο καιρός γαρ εγγύς και για το μέλλον του Δήμου μας και για την παρέλαση μας !»

Στάθης Λαφαζανίδης: Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ξεχείλισε το ποτήρι
Διαδήλωση έξω από τα ΕΛΠΕ διοργανώνει αύριο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…
Εμμονή του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον δημαρχιακό θώκο
Θα πάω στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού χωρίς δεύτερη σκέψη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ