Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕμμονή του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον δημαρχιακό θώκο

Εμμονή του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον δημαρχιακό θώκο

Η σημερινή ανακοίνωση, τρεις μέρες πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, για επαναφορά των δύο ξεχωριστών παρελάσεων φανερώνει μεγάλη απόγνωση.

Ο κύριος Μανδαλιανός βρίσκεται σε τόσο μεγάλη απόγνωση που θα μπορούσε να πιστέψει μέχρι και ότι η Μαρία Πασχαλίδου δύναται να αλλάξει τη δήλωσή της για στήριξη στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και να στηρίξει αυτόν με την επαναφορά των δύο παρελάσεων.

Ο κύριος Μανδαλιανός βρίσκεται σε τόσο μεγάλη απόγνωση που κάνει σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες μόνο γέλιο προκαλούν. Οι σπασμωδικές όμως κινήσεις του δεν δείχνουν μόνο απόγνωση. Δείχνουν και εμμονή με τον δημαρχιακό θώκο, δείχνουν πως η επανεκλογή γι’ αυτόν είναι ζήτημα αυτοεπιβεβαίωσης. Πώς να εξηγήσει κανείς, πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, την απόφασή του για επαναφορά των δύο παρελάσεων, ενώ επέμεινε στην εμμονή του για ενιαία παρέλαση πριν από τον πρώτο γύρο;

Ο κύριος Μανδαλιανός σε ολόκληρη τη θητεία του μας απέδειξε ότι ήταν ένας πολύ κακός δήμαρχος. Τώρα επιπλέον μας αποδεικνύει πως δεν ξέρει να χάνει. Τώρα μας αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει αξιοπρεπώς τον δημαρχιακό θώκο, προκαλώντας θυμηδία με τις πράξεις απόγνωσής του.

Δημ. Θ.

Διαδήλωση έξω από τα ΕΛΠΕ διοργανώνει αύριο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…
Θα πάω στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού χωρίς δεύτερη σκέψη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ