Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιαδήλωση έξω από τα ΕΛΠΕ διοργανώνει αύριο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Διαδήλωση έξω από τα ΕΛΠΕ διοργανώνει αύριο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αντιμετωπίζει, τρεις μέρες πριν τις δεύτερες εκλογές, τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού ως ιθαγενείς και τους μοιράζει καθρεφτάκια. Τρεις μέρες πριν τις δεύτερες εκλογές ο Κλεάνθης Μανδαλιανός παριστάνει ότι αντιλήφθηκε αυτό που του φώναζαν Κορδελιώτες και Ευοσμίτες, πως το εγχείρημά του της ενιαίας παρέλασης ήταν λάθος και θα έπρεπε να επαναφέρει τις δύο ξεχωριστές παρελάσεις, αλλά εκείνος εμμονικά επέμενε στην άποψή του.

Τρεις ημέρες πριν τις δεύτερες εκλογές, ο κύριος Μανδαλιανός με την πλάτη στον τοίχο, παριστάνει ότι αποφάσισε να ξεκολλήσει από την εμμονή του και να αναγνωρίσει το λάθος του. Γιατί δεν αναγνώρισε το λάθος του ο κύριος Μανδαλιανός λίγο πριν τις εκλογές του πρώτου γύρου; Γιατί αν έβγαινε πρώτος ή πολύ περισσότερο εκλεγόταν από τον πρώτο γύρο, οι Κορδελιώτες δεν θα έβλεπαν ξανά παρέλαση στον τόπο τους.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι όμως απίστευτος ακόμα και σ’ αυτή του την υποχώρηση. Στο τέλος της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στην οποία τάζει στους Κορδελιώτες ότι θα επαναφέρει τις δύο παρελάσεις, ουσιαστικά τα γυρίζει και δεν παραδέχεται ότι έκανε λάθος, αφού γράφει ότι το Ελευθέριο Κορδελιό αισθάνθηκε αδικημένο γιατί κάποιοι ασυλλόγιστα και για μικροπολιτικό όφελος υποδαύλισαν μια τέτοια αίσθηση, μια και δεν έχουν άλλη πρόταση για το μέλλον αυτής της περιοχής παρά μόνο τη ψευδολογία και την εχθροπάθεια! Ας προσέξουν λοιπόν όσοι λίγοι Κορδελιώτες θελήσουν να πιστέψουν τον κύριο Μανδαλιανό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Μανδαλιανός θα πει κάτι που η υλοποίησή του θα παίρνει συνεχώς παρατάσεις, όπως συνέβη και με άλλα ζητήματα.

Μένει στη σημερινή ομιλία του κυρίου Μανδαλιανού στο Κορδελιό, να τον ακούσουμε να παραδέχεται πως έκανε λάθος που σφύριζε κλέφτικα τέσσερα χρόνια για τη βρώμα, να κηρύττει την επανάσταση εναντίον των ΕΛΠΕ και να καλεί αύριο το πρωί σε αποκλεισμό της κεντρικής πύλης του εργοστασίου, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα από τη βιομηχανία για να λάβει τέλος η δυσοσμία. Να δούμε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό να ανεβάζει τον πατέρα του, Αλέκο Μανδαλιανό, στην εξέδρα και οι δυο μαζί να τραγουδάνε «Avanti popolo alla riscossa bandiera rossa, bandiera rossa» και τι στον κόσμο.

Άιντε να δούμε τι άλλο είναι ικανός να πει και να κάνει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στα λίγα 24ωρα που απομένουν μέχρι τις εκλογές.

Κιμ. Ο.

Εμμονή του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον δημαρχιακό θώκο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ