Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα πάω στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού χωρίς δεύτερη σκέψη

Θα πάω στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού χωρίς δεύτερη σκέψη

Ήμουν σε δίλημμα, λίγο πριν τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, αν θα παρακολουθήσω τις συγκεντρώσεις του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ή του Κλεάνθη Μανδαλιανού ή αν θα παρακολουθήσω μία του ενός και μία του άλλου, αλλά που θα παρακολουθήσω του ενός και που του άλλου: στο Κορδελιό ή στον Εύοσμο;

Τελικά αποφάσισα ότι θα παρακολουθήσω μόνο τις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού, γιατί οι συγκεντρώσεις του Λευτέρη Αλεξανδρίδη δεν θα έχουν ενδιαφέρον. Πότε το αποφάσισα αυτό; Πριν λίγο, όταν ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ανακοίνωσε ότι θα ξαναγίνουν δύο παρελάσεις.

Οι συγκεντρώσεις του Αλεξανδρίδη θα είναι σίγουρα ανιαρές. Στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού, μετά την ανακοίνωση της επαναφοράς των δύο παρελάσεων, ευελπιστούμε να τον ακούσουμε να τάζει λαγούς με πετραχήλια, να βγάζει κουνέλια από το καπέλο του, να φυσάει φωτιές από το στόμα του, να περπατάει σε τεντωμένο σχοινί, ίσως και σ’ αναμμένα κάρβουνα ωσάν αναστενάρης! Την ίδια στιγμή ευελπιστούμε να δούμε τον παρά τω δημάρχω Κώστα Σωτηράκη να παίζει τον παπά: Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;!

Στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού αδελφές και αδελφοί μου! Στις συγκεντρώσεις του Κλεάνθη Μανδαλιανού!!

Τσάρλυ

Εμμονή του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τον δημαρχιακό θώκο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ