Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεονίκη Ωραιοπούλου: Γιατί δεν καταθέσαμε φάκελο για την «Πρωτεύουσα της Νεολαίας»;

Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Γιατί δεν καταθέσαμε φάκελο για την «Πρωτεύουσα της Νεολαίας»;

Συνέντευξη στην «Αγκίδα» παραχώρησε η Κλεονίκη Ωραιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Στην κυρία Ωραιοπούλου, μεταξύ άλλων ερωτήσεων, τέθηκε και η ερώτηση τι την ενόχλησε περισσότερο από αυτά που έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού και απάντησε ως εξής:

«Παραδόξως σ’ αυτήν τη διοίκηση ενόχλησαν περισσότερο αυτά που ΔΕΝ έκανε παρά αυτά που έκανε. Η απραξία, η αδράνεια, η στασιμότητα, η εγκατάλειψη μαζί με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας, ήταν ένα πολύ κακό μείγμα διοίκησης.

Ένα τελευταίο θα σας πως και μάλιστα πολύ πρόσφατο. Με στεναχώρησε πολύ που ενώ έχουμε τους περισσότερους Νέους σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ο πρώτος Δήμος σε όλη τη χώρα σε αριθμό Νέων, ο δήμος μας δεν μπήκε καν στον κόπο να διεκδικήσει την “Πρωτεύουσα της Νεολαίας”. Έναν Θεσμό γεμάτο ευρωπαϊκές ευκαιρίες και προγράμματα για τη Νεολαία μας.

Τι κρίμα όμως, 7 δήμοι σε όλη την Ελλάδα και 3 δήμοι από την Θεσσαλονίκη να είναι υποψήφιοι για έναν θεσμό που δικαιωματικά ανήκει στους Νέους τού δήμου μας, αφού εδώ βρίσκονται οι περισσότεροι. Γιατί όμως έγινε αυτό; Γιατί δεν καταθέσαμε φάκελο; Πάλι δεν το ξέρανε ή πάλι δεν προλάβανε; Κανείς δεν θα μας πει το λόγο; Κανείς δεν ευθύνεται;»

Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Είμαστε όλοι υπεύθυνοι
Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Στο Δήμο μας η λέξη «έργο» έχασε τη σημασία της
Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Οι άλλοι Δήμοι που είναι πολύ μικρότεροι γιατί μπορούν κι εμείς όχι;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ