Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεονίκη Ωραιοπούλου: Είμαστε όλοι υπεύθυνοι

Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Είμαστε όλοι υπεύθυνοι

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» η Κλεονίκη Ωραιοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, κλήθηκε να απαντήσεις και στην εξής ερώτηση:

«Μας ξάφνιασε η απόφασή σας να συμμετέχετε στις δημοτικές εκλογές κι επειδή και στο παρελθόν είχατε πολλές προτάσεις, πείτε μας τι άλλαξε τώρα;». Η απάντηση της κυρίας Ωραιοπούλου ήταν η παρακάτω:

«Αυτό ακριβώς… επειδή ΔΕΝ άλλαξε τίποτα. Ή για να είμαι πιο ακριβής, ΔΕΝ άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο. Γιατί προς το χειρότερο τα πήγαμε πολύ καλά και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι για όλα έρχεται πάντα το πλήρωμα του χρόνου και η αλήθεια είναι ότι εγώ “τώρα” αισθάνομαι πιο έτοιμη από ποτέ, πιο γεμάτη από ιδέες και όρεξη για δουλειά και προσφορά και κυρίως είμαι πιο αποφασισμένη να βοηθήσω όσο μπορώ, για να κάνουμε το Δήμο μας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ στην Ανάπτυξη, στην Ποιότητα ζωής, στην Κοινωνική Αλληλεγγύη, στον Εθελοντισμό, ένα δήμο που να χαίρεσαι να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου.

Κι επειδή για την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, έχουμε κι εμείς ευθύνη και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτά που γίνονται και γι’ αυτά που δεν γίνονται, γι’ αυτό κι εγώ, αναλαμβάνω “τώρα” την ευθύνη που μου αναλογεί και από την θέση του παρατηρητή και του κριτή περνάω στη θέση του μαχόμενου και του κρινόμενου».

Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Γιατί δεν καταθέσαμε φάκελο για την «Πρωτεύουσα της Νεολαίας»;
Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Στο Δήμο μας η λέξη «έργο» έχασε τη σημασία της
Κλεονίκη Ωραιοπούλου: Οι άλλοι Δήμοι που είναι πολύ μικρότεροι γιατί μπορούν κι εμείς όχι;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ