Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Κατά τη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης παρουσίασε έγγραφο των Κτηριακών Υποδομών που προσδιορίζει την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου κτηρίου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου τον Ιούνιο.

Τον Ιούνιο, λοιπόν, θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου κτηρίου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, σύμφωνα με το έγγραφο των Κτηριακών Υποδομών. Όμως ο αντιδήμαρχος Παιδείας είχε άλλη εκτίμηση. Σύμφωνα λοιπόν με την εκτίμηση του κυρίου Σταυρίδη, όπως αυτή διατυπώθηκε στην ίδια συγκέντρωση, ο εργολάβος θα μπει στο οικόπεδο για την ανέγερση του σχολικού κτηρίου Αύγουστο με Σεπτέμβριο!

Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που ακούει κανείς από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού επί τρεισήμισι χρόνια δίνουν και ξαναδίνουν ημερομηνίες για την έναρξη ή τη λήξη εργασιών, χωρίς όμως τίποτα να ξεκινάει και τίποτα να τελειώνει. Εάν κάνουμε κουράγιο και μαζέψουμε τις ημερομηνίες που έχει δώσει η διοίκηση Μανδαλιανού για διάφορα έργα, θα γεμίσουμε ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια.

Εν τω μεταξύ τα μαθήματα του 17θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού συνεχίζονται στην τεράστια παραγκούπολη των κίμπο, η οποία φτιάχτηκε σ’ έναν χώρο που προοριζόταν για 2θέσιο νηπιαγωγείο.

Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ