Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Ο κύριος Σταυρίδης δεν γνώριζε γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Στη συγκέντρωση που κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου Γιώργος Σταυρίδης, έγιναν μερικές ερωτήσεις στον αντιδήμαρχο των οποίων τις απαντήσεις δεν γνώριζε.

Μια τέτοια ερώτηση ήταν γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου αφού έχει χρηματοδοτηθεί από το 2017. Η απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας ήταν δεν γνωρίζει γιατί δεν είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και συμπλήρωσε ότι συνεχώς ζητούνταν από το δήμο νέα έγγραφα.

Ο κύριος Σταυρίδης ρωτήθηκε επίσης από κάποια γονέα γιατί ούτε ένας απινιδωτής δεν τοποθετήθηκε από το δήμο στη δική τους περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδούς. Ο κύριος Σταυρίδης απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Άλλο γονέας ρώτησε τον κύριο Σταυρίδη πότε θα γίνει η μελέτη για το 26ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, το οποίο επίσης είναι απολύτως απαραίτητο όπως και το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Γενικώς στα παράπονα των γονέων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου τόσο για τα προβλήματα του σχολείου τους όσο και για τα προβλήματα ολόκληρης της περιοχής, η απάντηση του κυρίου Σταυρίδη ήταν «δίκιο έχετε». Σε κάποια τέτοια απάντηση του αντιδημάρχου Παιδείας, ένας γονέας σχολίασε μεγαλοφώνως: «Που να το βρούμε το δίκιο;»

Εκ του πονηρού ερώτηση του προέδρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
«Για το 24ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου φταίει η κεντρική εξουσία»
Και η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου στις Ελληνικές καλένδες
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέλευση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου…
Αύγουστο με Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ