Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερίσσευμα οι συμπολίτες μας που δεν εντάχθηκαν ακόμη σε κάποιο ψηφοδέλτιο!

Περίσσευμα οι συμπολίτες μας που δεν εντάχθηκαν ακόμη σε κάποιο ψηφοδέλτιο!

Απίστευτα πράγματα ακούσαμε για άλλη μια φορά από τον πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου Στάθη Καϊτετζίδη, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Φεβρουαρίου.

Ακούσαμε κατ’ αρχάς πως, αν ο κύριος Καϊτετζίδης ανοίξει το στόμα του, έχει πολλά να πει για τα εν οίκω της παράταξης Ζυγά.

Κατόπιν ο πρώην δήμαρχος είπε πως, εκτός από τους υποψηφίους δημάρχους, έκαναν ουρά έξω από το γραφείο του και καμιά δεκαριά δεκαπενταριά άλλα άτομα στην προσπάθεια να τον πάρουν μαζί τους.

Επανέλαβε για ακόμα μια φορά, όπως είχε κάνει και στη Euro τηλεόραση, πως είχε πει σε όλους αυτούς που παρέλασαν από το γραφείο του ότι εφόσον ο Νίκος Ζυγάς είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο ίδιος θα κατέλθει και πάλι μαζί του, λες και η παράταξη στην οποία βρισκόταν μέχρι χθες αποτελούνταν από τον ίδιο και τον κύριο Ζυγά και δεν είχε άλλα μέλη.

Προχώρησε λέγοντας ότι οι παρατάξεις των κυρίων Αλεξανδρίδη και Μανδαλιανού όπως κι αυτή της κυρίας Μανούκα ανακοινώνουν συνεχώς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ενώ η παράταξη του κυρίου Ζυγά ψάχνει για αρχηγό.

Ο κύριος Καϊτετζίδης δυστυχώς δεν έμεινε στο γεγονός ότι η παράταξη Ζυγά ψάχνει για αρχηγό. Συμπλήρωση τη σκέψη του λέγοντας το εξής: «Είπα προηγουμένως κάτι που είχε πει ο Τσώρτσιλ. Θα το επαναλάβω. “Τα καλά μπορεί να έρθουν γι’ αυτούς που περιμένουν, αλλά θα πάρουν όσα έχουν περισσέψει από αυτούς που βιάζονται”».

Περισσεύματα οι συμπολίτες μας που ακόμη δεν αποφάσισαν αν θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κυρίου Αλεξανδρίδη, της κυρίας Μανούκα, του κυρίου Μανδαλιανού; Περισσεύματα οι συμπολίτες μας που ίσως δεν θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα με κανένα από αυτά τα ψηφοδέλτια και σκέφτονται για παράδειγμα να θέσουν υποψηφιότητα με τον κύριο Τασούλη ή με τον κύριο Ζυγά ή με τον κύριο Μπαλτά ή με τον κύριο Κοκονά ή ίσως και με τον κύριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως η παράταξή του είναι παρούσα στις εξελίξεις; Περισσεύματα οι συμπολίτες μας που ίσως περιμένουν να εμφανιστεί και κάποια άλλη παράταξη, η οποία να τους εκφράζει περισσότερο για να ενταχθούν σ’ αυτήν; Περισσεύματα οι συμπολίτες μας που σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα, αλλά δεν θα θέσουν τελικά γιατί καμία παράταξη δεν θα τους εκφράσει;

Τι είναι για τον κύριο Καϊτετζίδη οι δημοτικές εκλογές; Μπουφές εστιατορίου ξενοδοχείου που αν δεν ορμήσεις να φας ανάμεσα στους πρώτους, ίσως φας κάτι καλό αλλά θα είναι ό,τι έχει περισσέψει από αυτούς που όρμησαν να φάνε πρώτοι;

Πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει κανείς πώς εκστομίστηκε μια τέτοια κουβέντα και πώς πέρασε χωρίς καμία αντίδραση. Ίσως εκείνην την ώρα δεν έγινε αντιληπτό τι ακριβώς είπε ο κύριος Καϊτετζίδης, επειδή το είπε χρησιμοποιώντας ρήση του Αβραάμ Λίνκολν και όχι του Ουίνστον Τσώρτσιλ.

Σ.

Στάθης Καϊτετζίδης: Ειρωνικό να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί
Άρνηση παραίτησης από τον Στάθη Καϊτετζίδη και απειλές προς την παράταξη Ζυγά
Την παραίτηση του Στάθη Καϊτετζίδη ζήτησε ο Νίκος Ζυγάς
Με δέκα άτομα ο Στάθης Καϊτετζίδης στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Στάθης Καϊτετζίδης: Αν χρειαστεί θα κάνω φροντιστήριο στους νέους αυτοδιοικητικούς
Θα νομιμοποιήσει η παράταξη Ζυγά την αποχώρηση Καϊτετζίδη;
Ο Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Οι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς έβαλαν τα παιδιά σε υπόγειες αίθουσες;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ