Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Αν χρειαστεί θα κάνω φροντιστήριο στους νέους αυτοδιοικητικούς

Στάθης Καϊτετζίδης: Αν χρειαστεί θα κάνω φροντιστήριο στους νέους αυτοδιοικητικούς

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, τόνισε πως για τον εαυτό του δεν διεκδικεί καρέκλα, αλλά αν χρειαστεί θα κάνει φροντιστήριο στους νέους  αυτοδιοικητικούς. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Καϊτετζίδης:

«Όταν εκλέχτηκα δήμαρχος ήμουνα 38 ετών. Παρέδωσα το δήμο σε ηλικία 44 ετών. Σήμερα είμαι 67 ετών. Είναι άκρως ειρωνικό να ζητήσω να είμαι επικεφαλής στην ηλικία των 67 ετών, όταν στα 44 παρέδωσα. Ο κύκλος μου, εγώ θεωρώ, ότι είχε κλείσει.

Γιατί υπάρχει ενδιαφέρον τώρα, αυτήν τη στιγμή; Μοναδικό μου ενδιαφέρον είναι να μεταφέρουμε ως έμπειροι ή ως παλιοί ή όπως θέλετε να χαρακτηριστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι στην ηλικία στους νέους ανθρώπους, εγώ προσωπικά αυτό ζητώ και καλώ κι άλλους συνομηλίκους μου, αν θέλετε.

Αυτή τη στιγμή βέβαια είμαι ο μεγαλύτερος εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος από πλευράς θητείας στα 41 χρόνια που συμμετέχω. Προσέξτε, δεν διεκδικώ απολύτως τίποτα για μένα, σε καμία περίπτωση καρέκλα, κάτι ακούω, κάτι περίεργα ακούγονται που δεν με αγγίζουνε, όμως αν χρειαστεί να γίνει και φροντιστήριο στα νέα παιδιά για να μπούνε μέσα με όπλα και με γνώση και αυτό θα το πράξω».

Ο Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Με δέκα άτομα ο Στάθης Καϊτετζίδης στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ