Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε δέκα άτομα ο Στάθης Καϊτετζίδης στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Με δέκα άτομα ο Στάθης Καϊτετζίδης στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, τόνισε ότι δεν προσχωρεί στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη σαν άτομο αλλά σαν δημοτική παράταξη και μάλιστα στο ψηφοδέλτιο Αλεξανδρίδη θα υπάρχουν περίπου δέκα υποψήφιοι της δικής του παράταξης. Είπε συγκεκριμένα ο κύριο Καϊτετζίδης:

«Στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, σ’ αυτό που συμμετείχα εγώ στου κυρίου Ζυγά, δεν πήρα μία απόφαση μόνος μου. Κάλεσα το παλιό ψηφοδέλτιο το δικό μου. Η απόφαση ήτανε να συμμετάσχουμε και μάλιστα επιλέξανε κιόλας ότι θα εκπροσωπηθούμε με αυτά τα τρία άτομα.

Το ίδιο ακριβώς κάναμε και τώρα. Δεν αποφάσισε ο Στάθης ο Καϊτετζίδης μόνος του. Κλήθηκαν 23 άτομα. Προσέξτε, υπάρχει ένα ζητηματάκι με το ψηφοδέλτιο το δικό μου. Όταν εγώ έγινα δήμαρχος ήμουν ο νεότερος της δημοτικής ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα οι παλιοί σύμβουλοί μου όλοι είναι πάνω από 67 χρονών. Αλλά τι κάνανε; Ήρθανε όμως με την επόμενη γενιά τους. Και δεν σας κρύβω το ότι σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο που θα συμμετάσχουμε, η απόφαση είναι από την παλιά δημοτική ομάδα από το συνδυασμό «Ανάπτυξη – Πρώτος Ρόλος» που τον λέγαμε τότε το συνδυασμό μας και περιττό να σας πω το ότι 10 άτομα περίπου θα είναι υποψήφιοι μέσα στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, που θα είναι η δημοτική ή αν θέλετε τα παιδιά της δημοτικής ομάδας του πάλαι ποτέ ψηφοδελτίου μου».

Ο Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Στάθης Καϊτετζίδης: Αν χρειαστεί θα κάνω φροντιστήριο στους νέους αυτοδιοικητικούς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ